Witam,
Mam taki problem: Podczas robienia zdjec zdarza sie, ze w trakcie zapisywania zdjecia aparat sie wylacza i telefon powraca do stanu gotowosci (tapeta, nazwa sieci itp...). Zazwyczaj zdarza sie to gdy robie dosc duzo zdjec za jednym razem (chociaz wczoraj na przyklad za kazdym razem gdy wlaczam aparat i robie zdjecie sytuacja sie powtarzala). Ale problem daje o sobie znac takze podczas krecenia filmikow. Nie ma znaczenia czy dlugi czy krotki. Aparat sam z siebie sie wyłącza. Gdy telefon byl nowy zjawisko nie mialo miejsca, a teraz jakby sie zaczelo nasilac.
Druga sprawa to takze zwiazana z foto. Mam obecnie na karcie zapisanych ~1000 zdjec z wycieczki. Przy przegladaniu miniaturek (3x3) po jakims czasie pojawiaja sie zamiast zdjec ikonki ludzika z piorunkiem czy cos w ten desen. Gdy chce powiekszyc albo pojawia sie wlasciwe zdjecie albo czarny ekranik. Gdy biore wlasciwosci pliku (wspomniany ludzik) pokazuje mi sie, ze jest to jakas usluga bloggera czy cos w ten wzór, nie pamietam dokladnie
Kolejna sprawa: Zdarza sie, ze w Grach lub Aplikacjach znikaja mi ikony danych programow (nazwy zostają). Nie jest to szczegolnie uciazliwe ale skoro maja byc to niech beda.
Co ciekawe: Na wszystkie te dolegliwosci pomaga wyłączenie i włączenie telefonu Troche to czasem denerwujace gdy chce uwiecznic jakas chwile, a tu telefon sie buntuje.
Czy te sytuacje opisane wyzej moga miec jakikolwiek zwiazek ze slabnaca powoli baterią (max 2 dni)? Czy jedyną radę jaką tu otrzymam bedzie "Zaktualizuj SEUSem"?
Aha, no i czy ktos tez mial taki problem?

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71