• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #276436  autor: Wiktor74
 11 lip 2008, 08:57
Witam
Mam pytanie do czego służą i jak to działa "grupy zamknięte" w zarządzaniu połączeniami.
Bawię się czasami telefonem i nijak nie potrafie tego rozpracować a w instrukcji obsługi nic na temat nie widzę :shock:

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...

kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka

#276654  autor: JTC
 12 lip 2008, 12:35
Mam pytanie do czego służą i jak to działa "grupy zamknięte" w zarządzaniu połączeniami.
Logicznie rzecz biorąc, to wydaje mi się że możesz sobie przypisać do tej grupy pewną liczbę konktaktów, i połączenia przychodzące będą akceptowane tylko od numerów z tej grupy, natomiast wszystkie inne będą odrzucane.

#276692  autor: yagi
 12 lip 2008, 14:27
JTC, problem w tym ze przy edycji takiej grupy masz mozliowsc zmiany indeksu grupy i tyle. Wczoraj tez nad tym siedzialem i nie doszedlem czemu to sluzy...

To o czym piszesz to inna opcja i inna grupa 10 kontaktow z ksiazki telefonicznej.

Oprocz tego sa jeszcze grupy seryjnego wysylania SMSow.

Uzbieralo sie tego troche w menu SE :lol:

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#276921  autor: Wiktor74
 13 lip 2008, 19:13
yagi pisze:JTC, problem w tym ze przy edycji takiej grupy masz mozliowsc zmiany indeksu grupy i tyle. Wczoraj tez nad tym siedzialem i nie doszedlem czemu to sluzy... :lol:
Więc "bawimy" się dalej i czekamy na jakiegoś magika :lol:

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...

kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka