NokiaOrange pisze:jeśli jest na gwarancji , udaj niewiniatko i powiedz że nie działa ładowanie , może się nie skapna i naprawia za darmo

Niestety nie mam żadnych papierów...
NokiaOrange pisze:A może coś wiecej się popsuło ? Bo tak to by wział to za 3 zł wsadził a tobie by powiedział : 50zł za naprawe.
Noo na początku mówili, że za 50zł to naprawią. Na drugi dzień przyszłam po tel. i powiedzieli, że telefon działa, tylko bateria jest rozładowana. Spoko. Podłączyłam go do ładowarki i ładował się chyba z 4h, ale jak nie działał, tak nie działał. No to poszłam tam jeszcze raz i mówię jaka jest sytuacja. Powiedzieli, że mam przyjść jutro, a oni zobaczą o co chodzi. Przyszłam i powiedzieli właśnie o tym uszkodzonym układzie, oddali pieniądze [sic!] i zaproponowali tą ładowarkę do baterii.
Xy pisze:Po pierwsze w miare mozloiwosci i umiejetnosci rozkrecic i wysuszyc. Moj K700i zamoczyl sie tez w czasie ulewy i bylo cos w nim tak skopane, ze nawet po wylaczeniu telefonu swiecila sie klawiatura.
Tyle, że ten mój działa dobrze, bo facet włożył do niego inną baterie przy mnie i tel. sie normalnie włączył i był ok. W serwisie twierdzili, że w środku niby nie było wody. Spróbuje go jeszcze rozkręcić i niech sie suszy.
[ Dodano: 2008-07-23, 12:46 ]
Sorry za double posta, ale coś edytuje nie działa.
Telefon dalej jak nie działa, tak nie działa. Suszył się na słońcu pare godzin dziennie, przez jakieś 3 dni i nic.