Gruby pisze:Już że coś padnie,po co takie gadanie. Jak telefon się sprawował ok i jest od początku u twojego taty to myślę że nie ma co robić afery,tata pewnie też przyzwyczajony do telefonu,myślę że można dać te 60 złotych,zresztą wyświetlacz sam Sobie już wymienisz.
heh mam ten telefon i też sie sprawował ok i jest na początku u mnie a już aparat poszedł, soft sie sypie, zawiesza się, ostatnio nie podłączony do prądu pokazywał że ładuje baterię... u mnie to jeszcze rozumiem bo jestem młoda, upadł parę razy mi w niewyjaśnionych okolicznościach, ale mojej cioci która chucha i dmucha na sprzęt siadły styki od baterii, soft zwariował itp. Już nie mówiąc o tym że mój jak jeszcze był na gwarancji to poluzowała sie antena i wylądował z serwisie. Dlatego uważam że nie ma co na siłę go naprawiac, żeby nie powiedziec reanimowac. SE robi tak podobne telefony z tak podobnym menu że każdy odnajdzie się w nowym bez problemu a jeszcze będzie miał więcej bajerów (aparat lepszy, złącze kart itp)... <a żeby nie było to mój ukochany telefon był, więc też z ciężkim sercem się z nim żegnam>
plasticzkom stop
Motorola V2288 -> Alcatel OT511 -> SE K700i + nokia 3110

-> Alcatel E801/SE K700/Samsung E900