• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #269483  autor: Niffer
 03 cze 2008, 23:23
Mam taki problem Nabyłam nowego w580i i nie chciał czytać karty (512) wyjęłam ja i włożyłam, działa. Wczoraj wieczorem słucham mp3 i wyskakuje: odtwarzanie nie powiodło się. W poprzednim telefonie w300i też coś takiego było. Jeszcze jedno. Czy przy instalacji sterowników instaluje się tylko:phone card i modem? Bo mogę wgrywać tylko na kartę. Telefon mam tydzień :| i tak trochę mnie to wnerwia. Mam jeszcze pytanko: telefon jest na gwarancji czy serwis przyjmie go jeśli pokażę ksero faktury? Bo tego jeszcze bateria szybko pada (mimo małej eksploatacji) bo dwa dni to mało przy ograniczonym słuchaniu muzy i dzwonieniu.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2008, 23:34 przez Niffer, łącznie zmieniany 1 raz.

#269485  autor: butterfly
 03 cze 2008, 23:30
Wgrywać możesz tez do telefonu, orzy wybraniu podczas połączenia USB z kompem tryb telefonu, oraz np. programu MPE.

#269637  autor: kowcio
 04 cze 2008, 20:49
Niffer pisze:bateria szybko pada (mimo małej eksploatacji) bo dwa dni to mało przy ograniczonym słuchaniu muzy i dzwonieniu.
To bardzo mało jak na ten model. Normalnie trzyma średnio 5 dni, gdy telefonu nie używa się dużo.