• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #243571  autor: pyp
 03 sty 2008, 12:09
Witam serdecznie...
Mam problem, niedawno kupiłem Sony Ericssona K800i w Plusie na abonament... i w tym własnie jest problem, ponieważ mam oprogramowanie z tego o to operatora. Na głównym ekranie telefonu mam dwie opcje nawigacyjne przypisane do lewego klawisza i prawego. Na lewym klawiszu mam przypisane połaczenia a na prawym mam nieszczęsny internet ( tzn. Plus.pl ) Czy mozna to jakos zmienić, ponieważ srednio przy każdym zakańczaniu połaczenia wchodze na ten portal :-( Jest to dla mnie bardzo uciązliwe. Z góry dziękuje za pomoc :-)

Pozdrawiam - pYp

#243604  autor: butterfly
 03 sty 2008, 14:53
Zmienić soft na niebrandowany, co się wiąże z utratą gwarancji.

#243620  autor: Xy
 03 sty 2008, 15:19
Edycja skrotow. nie mozesz tam wrzucic czegos innego? Jesli sie nie myle to na forum bylo opisywane jak zrobic aby w K550i nie bylo Eraomnix pod lewym klawiszem z kula ziemska i zamiast dostepu do neta mozna bylo miec na przyklad pisanie smsa ;)
Wydaje mi sie, ze w K800i da sie jakos podobnie zrobic. Oczywiscie bez koniecznosci wymiany softu na oryginalny SE. Bo to jest tak zwana ostatecznosc.

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#247297  autor: q-one
 24 sty 2008, 12:55
Mam dokladnie takie samo pytanie: jak do prawego klawisza nawigacyjnego w SE K800i zamiast plus.pl przypisac inną funkcje?? Juz mnie irytuje przypadkowe wchodzenie w internet.
W opcjach skróty mozna jedynie zmianiać funkcje przypisane do jojstika, czyli; góra, dół, prawo, lewo. Nic nie ma na temat dwoch klawiszy funkcyjnych pod wyświetlaczem.
Szukałem na forum, ale nie udało sie nic znaleźć, może słabo szukałem więc proszę o link, albo krótką instrukcję działania.

Get Rich or Die Tryin'