• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #237940  autor: Than
 07 gru 2007, 18:26
Witam. Kiedyś miałem K750i ale mi się sp**ł soft. Tzn. próbowałem wgrać nowego i się nie udało. Mama mi pare dni temu zamówiła kartę pamięci więc akurat dzień po zepsuciu softa, karta pamięci przyszła. Była to Memory Stick Pro Duo 1 GB firmy Magic Gate. Poszłem do serwisu i wgrali mi nowego softa od w800i ale zauważyłem że zaczęły pojawiać się problemy z muzyką. Np. jak przenosiłem muze z kompa na kome to gdy odtwarzałem z komy, leciałą ta muzyka co powinna a potem od razu jakiś fragment z innej muzyki i znowu ta sama leci dalej. Jest to bardzo wkurzające. Czy to wina softu czy może karty pamięci? I co powinienem w tej sytuacji zrobić?
Ostatnio zmieniony 07 gru 2007, 18:47 przez Than, łącznie zmieniany 1 raz.

#237942  autor: Osk92
 07 gru 2007, 18:31
Than pisze:Magic Gate.
Nie ma czegoś takiego, a już na pewno nie jako nazwa firmy.
Poszłem
Ja pie**ole... :?

#237973  autor: Than
 07 gru 2007, 20:12
Bardzo mi pomogłeś. Dziękuję :) Niestety nie wszyscy tak jak ty są dobrzy z Polskiego. Moim zdaniem jest to nabicie posta.

#238096  autor: Xy
 08 gru 2007, 13:46
Jezyk ojczysty nalezy znac, a pisanie "poszlem" "rzaden" czy "twuj" wolaja o pomste do nieba. Nie czepiam sie, ale piszmy poprawnie - chociazby z szacunku dla samego siebie!

Wracajac do tematu to przyczyn takiego zachowania moze byc kilka. Moze oprogramowanie nie jest wgrane prawidlowo i nastepuja peroblemy z muzyka? Albo karta jest uszkodzona. Magic Gate - co to jest, odpowiednik SumDisq czy co? ;) Wrzuc kilka plikow mp3 w telefon (nie na karte!) i zobacz czy problem istnieje nadal. Jesli tak, to lec do serwisu gdzie wgrali Ci ten soft i popros o powrot do K750 albo idz do innego punktu i niech porzadnie wgraa Ci ten od W800i. A jesli na telefonie muza smiga prawidlowo to znaczy, ze karta pamieci jest do d...

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71