Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Tzn. mam go włączyć żeby mrygał na biało, podłączyć kablem i wejść na tę stronę?przemek910 pisze:spróbuj zakutalizowac telefon porpzez SEUS (Sony Ericsson update service), ze strony sonyericsson.pl
przemek910 pisze:nie.
tam bedzie wszystko napisane w tym porgramie, bedzie instrukcja krok po kroku.
sciagasz program o nazwie SEUS ze strony se, instalujesz go, on sobie pobiera akutalizacje i aktualizujesz, na 50% pomozeniezakszodzi, bo jest to pogram dedykowany przez SE.
wczoraj miałem coś takiego w k800 i udało się naprawićbiricchina pisze:przemek910 pisze:nie.
tam bedzie wszystko napisane w tym porgramie, bedzie instrukcja krok po kroku.
sciagasz program o nazwie SEUS ze strony se, instalujesz go, on sobie pobiera akutalizacje i aktualizujesz, na 50% pomozeniezakszodzi, bo jest to pogram dedykowany przez SE.
zaraz spróbuję i napiszę wrażenia
Uruchom program. Program zakutualizuje baze danych a następnie poprawadzi Cię krok po kroku.biricchina pisze:Tylko jak to zainstaluje to co potem? Podłączyć telefon kablem i co?
Nic takiego. Wkońcu Nokie też padają. Ale przynajmniej jak SE padnie można go szybciutko postawić do pionu.babeo pisze:Marek napisał/a:
miałem coś takiego w k800
Co się dzieje z tymi SE
biricchina pisze:Ciekawe tylko czy to minie samo czy jednak oddać telefon do serwisu. Jakoś nie mam zaufania do serwisów.
dechomenon - często w pracy czytam Twoje posty, pracujemy w tej samej firmie;)
Pozdrawiam
Hehe, nie ja jestem tylko panią z 2699;)dechomenon pisze:biricchina pisze:Ciekawe tylko czy to minie samo czy jednak oddać telefon do serwisu. Jakoś nie mam zaufania do serwisów.
dechomenon - często w pracy czytam Twoje posty, pracujemy w tej samej firmie;)
Pozdrawiam
dobre..ale pracujesz też w punkcie sprzedaży? życzę miłej lektury...i częstego korzystania z telepolis.. to na prawdę wartościowy serwis informacyjny...
a wracając do tematu, skoro pracujesz w tej branży to myślę, że jeśli oddasz telefon na własne nazwisko, jeśli masz tam znajomych w serwisie to zrobią Tobie szybko i sprawnie bez żadnych komplikacji...
Muszę powiedzieć że mam pecha , usterka javy jeszcze dwie osoby w pl necie , blackscrean (lub coś takiego) też rzadkość. Pokuszę się o stwierdzenie że lepiej mi się chodzi z sxg75 bo przynajmniej mogę przewidzieć kiedy mi zdechnie.przemek910 pisze:A przypadek k800 marka to bardzo szczegolny i rzadki przypadek
Nie lepiej było odrazu wysłać do serwisu, zamaist na swoją reke naprawiac? Nie wiem czy uznają to an gwarancji.Marek pisze:Dzisiaj próbowałem u wujka naprawić go seusem i komp się zawiesił przy 93% (wgrywanie oprogramowania) i wysyłam do bytomia, czy mogą wtedy unieważnic gwarancję?
super sprawa...pierwszy raz mam przyjemność poklikać na forum z Panią, która pracuje w lojalce...hehebiricchina pisze:Hehe, nie ja jestem tylko panią z 2699;)
piszesz trochę nie na korzyść użytkowników forum..bo parę postów wyżej doradzasz naszej koleżance birichinie, że może seusem postawić fona do pionu...(a nigdy za pewne tego nie robiła), teraz tutaj koledze telefon uwali się, (co w przypadku domowych zabaw serwis może uznać jako ingerencję w telefon i odrzucić gwarancję) poradziłeś, czemu tak późno oddał do serwisu...nie uważasz, że to jest pewien konflikt wypowiedzi?przemek910 pisze:Nie lepiej było odrazu wysłać do serwisu, zamaist na swoją reke naprawiac? Nie wiem czy uznają to an gwarancji.