• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #166186  autor: zakalec
 25 mar 2007, 13:17
czy pomoże mi ktoś w sprawie nawigacji gps do sek800i?chcę wiedziec jaką aplikacje zainstalować w telefonie i jaki moduł gps kupić żeby moc nawigować po europie.jasne że cena odgrywa istotną rolę.pilneeeee

A może byś się tak zapoznał z zasadami tytułowania postów?! Temat poprawiony![/b]
Ostatnio zmieniony 31 mar 2007, 14:46 przez zakalec, łącznie zmieniany 1 raz.

#166192  autor: mation
 25 mar 2007, 13:25
to gps'y nie sa tylko pod symbiana?? zdaje mi sie ze tylko na symbiana ale niech ktos potwierdzi lub zaprzeczy.

#166195  autor: Kaczy
 25 mar 2007, 13:35
NaviExpert będzie działał w tym telefonie. Najlepiej dokupić moduł LD-3W i wszystko bedzie ładnie śmigać :)

...::: Made for loneliness :::...

#166196  autor: mation
 25 mar 2007, 13:36
czyli nie mialem racji ze GPS tylko w symbianie. przepraszam za wprowadzanie w błąd
 #166198  autor: zakalec
 25 mar 2007, 13:38
ja mam nokie 6280 i już zainstalowałem gps (naviexpert) a do se k800i szukam dla kumpla ktory jest w anglii.niestety naviexpert obsługuje na razie tylko nawigację na terenie polski

#166267  autor: Kaczy
 25 mar 2007, 17:00
zakalec pisze:do se k800i szukam dla kumpla ktory jest w anglii.niestety naviexpert obsługuje na razie tylko nawigację na terenie polski
Skoro Polacy potrafili zrobić NaviExperta to i Anglicy coś podobnego wymyślili. Najlepiej poszukaj jakis info na angielskich forach telekomunikacyjnych.

...::: Made for loneliness :::...

#230308  autor: q-one
 29 paź 2007, 18:05
W treści jednego z komentarzy SE K800i znalazłem takie zdanie:
Dopiero po zgraniu kilku fajnych programów jest świetny gdy ma dzięki nim latarkę,gps, słownik pol-ang itp!
Jak rozumieć tutaj GPS?? Czy jest program który zastępuje moduł GPS-u czy chodzi raczej o wgranie map i współpracę telefonu z modułem??
Nie ukrywam że bardzo mnie to zainteresowało, raczej mało bym używał tej funkcji, więc zakup modułu to zbędny wydatek, ale mapa Polski z planami miast by się przydały.
Pozdrawiam

Get Rich or Die Tryin'

#230312  autor: user_delete3
 29 paź 2007, 18:09
q-one pisze:W treści jednego z komentarzy SE K800i znalazłem takie zdanie:
Dopiero po zgraniu kilku fajnych programów jest świetny gdy ma dzięki nim latarkę,gps, słownik pol-ang itp!
Jak rozumieć tutaj GPS?? Czy jest program który zastępuje moduł GPS-u czy chodzi raczej o wgranie map i współpracę telefonu z modułem??
Nie ukrywam że bardzo mnie to zainteresowało, raczej mało bym używał tej funkcji, więc zakup modułu to zbędny wydatek, ale mapa Polski z planami miast by się przydały.
Pozdrawiam
Zajrzyj tutaj http://www.naviexpert.pl/

[ Dodano: 2007-10-29, 18:13 ]
q-one pisze: chodzi raczej o wgranie map i współpracę telefonu z modułem??
Jest wgranie map do telefonu i współpraca z modułem.

[ Dodano: 2007-10-29, 18:23 ]
Jeżeli chcesz posiadać w miare dokładne mapy miast możesz również sobie zainstalować w telefonie mobilną wersje google maps tu masz linka http://www.google.com/gmm/index.html

#230613  autor: Frasio
 31 paź 2007, 19:21
Co do GPSa, to jest taki program offline, który działa właśnie z mapą umieszczoną w pamięci telefonu i z modułem.
Program nazywa się TrekBuddy, tutaj masz forum nt. tego programu, jest nawet dział po polsku.

Pozdr

Obrazek