• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #224677  autor: marcusviii
 01 paź 2007, 16:01
Jak w temacie, jak ustawić hasło przed połączeniem sie z Eraomnix czy z inną stronką, klikając ten beznadziejny klawisz po lewej stronie telefonu? ;/. Ustawiłem, aby automatycznie łączył się z stroną "a" (której oczywiście nie ma i wyskakuje, Error coś tam ;] i do tego pytanie, czy nalicza mi wówczas za połączenie? kiedy "łączy się" z nie istniejącą stronką?). Proszę o fast odp.

Na przyszłość proszę w taki sposób zakładać temat. Poprawiłem.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2007, 18:20 przez marcusviii, łącznie zmieniany 1 raz.

#224685  autor: przemek910
 01 paź 2007, 16:19
marcusviii pisze:Ustawiłem, aby automatycznie łączył się z stroną "a" (której oczywiście nie ma i wyskakuje, Error cos tam ;] i do tego pytanie, czy nalicza mi wowczas za polaczenie? kiedy "łączy się" z nie istniejącą stronką?). Proszę o fast odp.
a pojawia się ikonka internetu u góry wyświertlacza? (taki globusik jakby)

wjedz od ustawien, łączność, komunik. danych konta danych, wybieramy wlasciwy profil i tam wybieramy "żadanie logowania" na 'włączone' ;)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#224688  autor: marcusviii
 01 paź 2007, 16:30
wjedz od ustawien, łączność, komunik. danych konta danych, wybieramy wlasciwy profil i tam wybieramy "żadanie logowania" na 'włączone'
Wielkie dzięki, tego trzeba mi bylo ;]. No i oczywiscie plusik za pomoc :)

#224741  autor: lukasm
 01 paź 2007, 19:11
Możesz jeszcze przerobić " ten beznadziejny klawisz po lewej stronie telefonu" na skrót do nowego sms'a. Szczegóły na tej stronce:

http://www.centrumse.pl/forum/index.php ... 15148&st=0

Polecam - masz wtedy dodatkowy klawisz z pożyteczną funkcją.