Witaj
Posiadam ten telefonik dopiero od minionego czwartku, dlatego moja opinia będzie wstepna.
W porównaniu z moim poprzednim SE T230 to niebo a ziemia.
A teraz konkretnie:
- w porównaniu do K610i (kolega ma) jest wyraźnie cięższy,
- w porówaniu do K750i (kleżanka ma) zdecydowanie ładniejszy, co do zdjęć to nie widzę większej różnicy - może trochę kolory bledsze,
- ekran w porównaniu z w/w zdecydowanie ładniejszy (i jakby trochę większy),
- klawisze - jak dla mnie pisze się fantastycznie,
- menu - bardzo szybkie - mam Orange menu więc trochę inne niź noramlnie - ale można zlikwidować na ekranie głównym tzw. pasek szybkiego dostępu i przynajmniej ekran wygląda normalnie,
- przy przegladaniu zdjęć na pełnym ekranie widać jak system obrabia zdjęcie tzn. jak włączam zdjęcie widać przez mgnienie oka jak sa piksele obrabiane - nie jest to uciążliwe,
- w Orange nie dają karty pamięci - ale telefon ma niby 64 a pokozuje ok. 72 MB.
- jedyne co mnie denerwuje to klapaka od aparatu - w pozycji zamknięty obiektyw troszkę się rusza i sprężynuje - w pozycji otwarta nic takiego nie występuje - na pewno się sama nie otworzy w kieszeni.
To tyle na szybko.
Ogólnie jestem bardzo z tego fona zadowolony - można nawet TVN24 na żywo poogladać - myslałem że tylko UMTS to umożliwia ale na EDGE też jakoś idzie.
Pozdro