Witam.Interesuje mnie wasze zdanie na temat nowego telefonu z serii Walkman Sony Ericsson,mianowicie model W200i.
Prosi?bym o jakie? sugestie,co wg was w tym telefonie jest dobrym rozwi?zaniem,a co z?ym,czym zawalili producenci.
Moje zdanie jest takie.
Telefon z ni?szej pó?ki,co? w sam raz dla mnie.Nie przepadam za wydawaniem maj?tku za telefon komórkowy,przyk?ad to np. 6630 za któr? nie ma?o zap?aci?em,a telefon wcale nie jest taki ?wietny-Symbian owczem,co? idealnego.Ogólnie telefon wypada z dobrej strony,chocia? za 600z? móg?bym mie? co?,co by mnie bardziej zadowoli?o.
Przejd? odrazu do rzeczy.W telefonie SE W200i brakuje mi zdecydowanie Bluetooth ! Bez tego nie mog? si? na co dzie? obej??.BT staj? si? coraz bardziej popularne,wi?c zamiast wstawia? aparat VGA,mogli go zast?pi? modu?em Bluetooth.Zasmuci?a mnie tak?e rozdzielczo??.Mo?ecie mnie wy?miac,ale wolalbym zamiast rodzielczo?ci 128 x 160 zobaczyc 176x220 znan? nam z modelu K700i.W telefonie nie podobaja mi si? tak?e klawisze funkcyjne.Na zdj?ciu telefonu wydaj? sie one by?,tak jakby wyci?gni?te w gór? w dolnej jak i górnej cz?sci klawiszu.Do plusów zaliczam oczywi?cie lekko?? telefonu,zaledwie 85 gramów jak tak?e jako?? s?uchania Mp3 dzi?ki funkcji Walkman.Telefon nie powinien przekroczyc ceny 299z?,taka moja opinia(po serwii W wszystkiego mozemy si? spodziewac,nawet ceny...400z? ?).Smuci mnie równie? bateria,szkoda ze nie zastosowano baterii litowo-polimerowy,znanej z modelu W800i.Aparat VGA w takim telefonie jest dla mnie zb?dny.Nie wiem jak wy,ja zaczekam moze do wakacji,az ukaze sie ulepszona wersja tego modelu pod nazwa np. W210i,W250i.Wtedy moze ujrz? w nim chocia? Bluetooth,bo na wi?ksz? rozdzielczo?? chyba nie mam na co liczyc.Du?o czasu sp?dzam nad s?uchaniem muzyki w telefonie,wi?c s?aba bateria raczej nie przejdzie.Jak juz wspomnia?em czekam na ulepszon? wersj?,z modu?em Bluetooth,lepsz? bateri? i przy wielkim szcz?sciu,baaa wielkim cudzie na lepsz? rozdzielczo?? wyswietlacza.
Minus to tak?e do?? drogie zewn?trze kart pami?ci Memory Stick Micro M2:
http://www.allegro.pl/27898_memory_stic ... view=gtext
Plus,to takze wyglad telefonu.
Ró?nicy w rozdzielczo?ci 128x160 i 176x220 raczej nie zauwa??,ale w sieci jest wi?ksza ilo?? tapet w rozdzielczo?ci 176x220 niz 128x160(chocia? i ta staj? si? by? coraz to popularniejsza)
Czekam z niecierpliwo?ci? na wasze opinie,piszcie.
ΛαΓφ1033