• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #176355  autor: 4am3le0n
 21 kwie 2007, 23:49
Witam, mam problem mianowicie niedawno kupilem sony ericssona w900i, z początku bylo wszystko ok, pozniej gdy bateria sie rozładowała podlączylem telefon do ladowania, wyskoczylo okienko ze bateria sie ładuje, po okolo 4 godzinach odlączylem ladowarke i okazalo sie ze bateria jest pusta i po chwili telefon sie wylączyl... myslalem z początku ze to wina ladowarki więc sprawdzilem na oryginalnej... to samo, pozniej kupilem nową baterie i bylo wszystko fajnie puki sie nie rozladowala, zostawilem telefon pod ladowarko na 12 godzin zeby bateria sie sformatowala... ale po tym czasie okazalo sie ze dalej jest to samo... czyli jestem pewien na 100% ze cos jest nie tak z telefonem... nie mam zielonego pojęcia co to moze byc... dlatego zwracam się z prosbą do was zebyscie mi podpowiedzieli co to moze byc i co z tym zrobic... pomocy

pozdrawiam 4am3le0n
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2007, 10:03 przez 4am3le0n, łącznie zmieniany 1 raz.

#176363  autor: stanax
 22 kwie 2007, 00:17
skasowałem
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2007, 21:57 przez stanax, łącznie zmieniany 1 raz.

#176372  autor: przemek910
 22 kwie 2007, 07:36
moze masz zabrudzone styki.? sluchawki dzialaja idealnie?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...