• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #152729  autor: SS.PawliK
 12 lut 2007, 20:50
Witam. Mam telefon w EraFun, ściągnąłem i zainstalowałem programik EraGG, po wpisaniu numeru i hasła nie mogę się zalogować do serwera?? pisze ze zły numer albo hasło, ale wpisuje na pewno dobre?? Co jest nie tak??
Pytanie 2. jaki kolor ma słoneczko w EraGG?? niebieskie tak jak kiedyś w omnixie? Pozdro.

--
Pozdrawiam: SS.PawliK -->> ERA RULLEZ <<--

[Alcatel Ot320]->[Siemens cf62]->[nokia 3310]->[Siemens c55]->[sagem myx-7]->[sagem my301x]->[SE D750i] --> w planach N-series lub SE W-series :P

#152740  autor: przemek910
 12 lut 2007, 21:31
SS.PawliK pisze:Pytanie 2. jaki kolor ma słoneczko w EraGG?? niebieskie tak jak kiedyś w omnixie? Pozdro
Zwykłe.
Witam. Mam telefon w EraFun, ściągnąłem i zainstalowałem programik EraGG, po wpisaniu numeru i hasła nie mogę się zalogować do serwera?? pisze ze zły numer albo hasło, ale wpisuje na pewno dobre?? Co jest nie tak??
Być może źle wpisujesz. "#" zmieniasz tryb wpisywania liter, 'abc, "ABC", "123" itd.