• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #152619  autor: Chamilionair
 12 lut 2007, 16:18
Mam taki pytanie. Jak dostac sie do pamieci karty a jak do telefonu. Chodzi o to ze czasem karta pameici ejst full a na telefonie jest troche wolnego miejsca ale gdy wyjme karte z tel to dysk wymienny nie chce sie uruchomic przez USB. NA cyzm to polega

2.) jak wgrac gry na komorke poniewaz poniewaz mam 12 gier na komorce ale na kompoterze nic takiego nie wyswietla w żadnym foledrze.

Z gory dziekjue.
PZdr

#152624  autor: gomez1982
 12 lut 2007, 16:37
Co do 1 pytania to w telefonie w menadżerze plików masz przenoszenie plików miedzy telefonem a kartą.A żeby to zrobić najeżdżasz na jakiś plik potem więcej->zarządzaj plikami->przenieś do pamięci zewnętrznej/przenieś do telefonu.A jak nie to używasz programu który się nazywa MyPhoneExplorer

Co do 2 to wgrywasz pliki *.jar na karte pamięci do katalogu others a potem jak już włożysz kartę do telefonu wchodzisz do tego katalogu klikasz na ten plik,potem się telefon zapyta czy zainstalować aplikacje/gre dajesz na tak i się już gra instaluje.

#152629  autor: Chamilionair
 12 lut 2007, 16:55
1.) JUz rozumiem thx

Ale co do drugiego to nie am mozliwosci otworzenia samej karty na pc ponieaz nie posiadam czytnika. Wiec problem nie rozwizany

#152635  autor: Vojteck
 12 lut 2007, 17:09
Jeżeli masz na karcie troche miejsca. Podłączasz tel. do komputera, gdy karta jest wewnątrz telefonu. I wtedy wgrywasz pliki *.jar do katalogu na dysku wymiennym:
MSSEMC\Media files\other i instalujesz w sposób opisany przez mojego przedmówce
gomez1982 pisze:A jak nie to używasz programu który się nazywa MyPhoneExplorer
Też uzywam tego progamu i polecam :)

Każdy czuje się ważny g(ł)oniąc szczeście

#152654  autor: gomez1982
 12 lut 2007, 17:48
To wgraj pliki przy pomocy tego programu co się dostaje razem z telefonem na płycie PC Studio czy jakoś tak.Przeciągasz plik jar nad obojetnie jaki katalog i telefon sam wrzuca to w odpowiedni instalując odrazu.Tak było w k500 czy tak w K750i jest to nie wiem bo ja używam czytnika.