• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #149246  autor: giuseppe
 03 lut 2007, 14:54
Witam. Nie znalazlem w serczu odpowiedzi na nurtoujace mnie pytanie:
Czy istnieje mozliwosc zgrywania z telefonu na kompa IRDĄ wiecej niz jednego pliku badz katalogu (folderu)? Bo jak mam wysylac kazde zdjecie (a jest ich ze 100) oddzielnie to do usranej smierci tego nie zrobie, a niedlugo pozbywam sie telefonu, wiec bedzie smutno 'formatowac' wszystko niezgrywajac na cpu...
Jakies softy koryguja ten blad?

#149249  autor: przemek910
 03 lut 2007, 14:58
Kup sobie kabel, kablem wyślesz z telefonu wszystko naraz.
Niestety, IRDA (w starszych modelach) nie wyśle Ci folderu, czy też kliku plików...
Ew. spróbuj zaznaczyć parę plików, tj. 'najedź' na dany plik, kliknij więcej a potem zaznacz, następnie więcej i wyślij, przez podczerwień.

#149283  autor: Marek
 03 lut 2007, 15:33
kin pisze: Ew. spróbuj zaznaczyć parę plików
wysyłanie tylko po jednym pliku , podobnie jak odbieranie

#149424  autor: giuseppe
 03 lut 2007, 19:00
ale jak kupie kabel USB to bedzie wykywal mi fona jako dysk tak? i moge wtedy wszystko naraz sobie zgrac?

#149428  autor: przemek910
 03 lut 2007, 19:25
Nie mam pewności czy będzie Ci wykrywał jako dysk, ale zainstalujesz sobie odpowiedni program i tam będziesz mógł zarządzać plikami.

#149431  autor: Rogal
 03 lut 2007, 19:34
giuseppe pisze:ale jak kupie kabel USB to bedzie wykywal mi fona jako dysk tak? i moge wtedy wszystko naraz sobie zgrac?
Tak, komp będzie wykrywał K510i jako dysk przenośny :wink:

#149433  autor: giuseppe
 03 lut 2007, 19:36
kin pisze:....zainstalujesz sobie odpowiedni program ...
mianowicie? bo zauwazylem, ze nie wszyscy na allegro dorzucaja plytke z oprogramowaniem (jedynie ze sterami)... i od razu moglbys napisac skad mozna takowy program sciagnac... z gory thx

[ Dodano: 2007-02-03, 19:36 ]
Rogal pisze:
giuseppe pisze:ale jak kupie kabel USB to bedzie wykywal mi fona jako dysk tak? i moge wtedy wszystko naraz sobie zgrac?
k500i

#149434  autor: Rogal
 03 lut 2007, 19:36
giuseppe pisze:
kin pisze:....zainstalujesz sobie odpowiedni program ...
mianowicie? bo zauwazylem, ze nie wszyscy na allegro dorzucaja plytke z oprogramowaniem (jedynie ze sterami)... i od razu moglbys napisac skad mozna takowy program sciagnac... z gory thx
z strony producenta :wink:
giuseppe pisze:
Rogal pisze:
k500i
:oops: to ja jednak pójdę po okulary :smt005