• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #144466  autor: hyhy
 22 sty 2007, 12:40
Mam taki problem. Mianowicie moge wysylac wiadomosci, na kompie na innym gg widac ze jestwem dostepny natomiast nie dochodza do mnie wiadomosci wyslane mz komputera. Co to moze byc?

Zapoznaj się z zasadami tytułowania postów. :evil:
Ostatnio zmieniony 22 sty 2007, 15:16 przez hyhy, łącznie zmieniany 1 raz.

#144468  autor: frgt/10
 22 sty 2007, 12:47
Ja mam taką propozycję - zbierz wszystkie problemy dot. twojego telefonu (a masz ich masę) i załóż jeden zbiorczy temat. Takie tematy co chwilę bardziej męczą i z czasem (wiem to z doświadczenia jako moderator innego forum) ludzie przestają czytać tematy założone przez Twoją osobę.

Co do tematu, może masz coś źle skonfigurowane co?

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#144530  autor: hyhy
 22 sty 2007, 14:42
Kolego po to jest forum zeby zapytac. Dlatego zakladam temat i oczekuje odpowiedzi. Moze mam cos zle skonfigurowane, tyle ze mniemam ze gdyby chodzilo o polaczenie(dokladniej jego ustawienia) to w ogole by gg nie dzialalo. A ja pisze do kogos kto do mine odpowiada, tyle ze na telefonie nie widze jego odpowiedzi. W opcjach programu mam to co standardowo bylo.
A tematow wole zalozyc wlasnie kilka, bo kazdy dotyczy czegos innego. A potem jak ktos szuka w wyszukiwarce problemow z gg to nie uniknie tematu o gg, a niekoniecznie zajrzy w temat o dzwieku w telefonie. Poza tym mod jest po to, zeby porzadkowac forum, jak mu sie nie chce albo nie ma na to czasu, to jego problem.