• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #130914  autor: Tomass
 07 gru 2006, 22:34
Cześć!

Zwracam sie do was z kolejnym pytaniem. Mam telefon z sieci ERA(oferta ERA FUN). Przy podpisywaniu umowy dostałem kod, który miałem wpisać i zadzwonić, żeby zdjąć pocztę. (##002#) Problem w tym, że kiedy go wpisuję i dzwonię wyskakuje mi komunikat "Przekierowanie. Wszystkie polaczenia przekirowane wyłaczone" i zaraz po tym się rozlącza. Poczty zdjąć się nie da. Pytanie teraz, czy to wina telefonu i muszę coś zmienić w ustawieniach, czy może kod jest walnięty? Chcialem jutro iść do ERY, ale wolę się najpierw zapytać, żeby nie wyjść na głupka w salonie.

Pozdrawiam
Tomek

#130918  autor: Klusek
 07 gru 2006, 22:40
Dzwoniąc pod ten numer na pewno nigdzie się nie dodzwonisz, tak właśnie wygląda jeden z krótkich kodów który włącza lub wyłącza jakąś usługę. Z tego co piszesz wynika, że poczta została wyłączna a jak chcesz się przekonać to po prostu zadzwoń na swój numer i sprawdź :)

Obrazek
Obrazek

#131289  autor: Tomass
 09 gru 2006, 09:06
Fakt, dzwoniąc nie łapię się na pocztę. Tylko trochę to dziwne, bo wg kobitki w salonie, ktora mi ten kod podawała przy sprzedaży miałem dostać jakiegoś sms-a z potwierdzeniem zdjęcia poczty. No nic, ważne, że jest zdjęta.

Pozdrawiam
Tomek

#131291  autor: Kaczy
 09 gru 2006, 09:22
Sms z potwierdzeniem mógłby przyjść, gdyby Pani zmieniała ustawienia w systemie.
Natomiast jeśli Ty sam wyłączasz pocztę krótkim kodem to nie przyjdzie Ci żadne info oprócz tego, które pojawia sie na ekranie po wyłączeniu poczty.

...::: Made for loneliness :::...

#132313  autor: przemek910
 12 gru 2006, 20:17
A nie jest to czasem sms klasy 0? Treść wyś. się odrazu na wyświetlaczu.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...