• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #96869  autor: Knight_Rider
 20 sie 2006, 14:39
Mój kolega ma SE k300i i ma taki problem. Gdy miał tefon podłaczony do komputera ladowla mu sie bateria nic akurat wtedy nie przesyłał. Telefon wyłaczył się i już nie dalo się go uruchomic. Wiec moje pytanie jest takie jaka może być tego przyczyna? :|
 #96872  autor: ywis
 20 sie 2006, 14:43
Knight_Rider pisze:Mój kolega ma SE k300i i ma taki problem. Gdy miał tefon podłaczony do komputera ladowla mu sie bateria nic akurat wtedy nie przesyłał. Telefon wyłaczył się i już nie dalo się go uruchomic. Wiec moje pytanie jest takie jaka może być tego przyczyna? :|
Soft się posypał. Niech wgra nowy w serwisie i wszystko powinno działać elegancko :)
 #96875  autor: Knight_Rider
 20 sie 2006, 14:47
ywis pisze:
Knight_Rider pisze:Mój kolega ma SE k300i i ma taki problem. Gdy miał tefon podłaczony do komputera ladowla mu sie bateria nic akurat wtedy nie przesyłał. Telefon wyłaczył się i już nie dalo się go uruchomic. Wiec moje pytanie jest takie jaka może być tego przyczyna? :|
Soft się posypał. Niech wgra nowy w serwisie i wszystko powinno działać elegancko :)
No ja też tak pomyślałem ale wtedy nic nie przesyłał. Więc chyba soft nie mógł tak poprostu sie "posypac" Może wina jest w telefonie?

#96876  autor: user_delete1
 20 sie 2006, 14:47
soft ci walnął zanieś do serwisu i bedzie po sprawie
 #96879  autor: ywis
 20 sie 2006, 14:53
Knight_Rider pisze:
ywis pisze:
No ja też tak pomyślałem ale wtedy nic nie przesyłał. Więc chyba soft nie mógł tak poprostu sie "posypac" Może wina jest w telefonie?
Mógłm, mógł. Telefon był w końcu połączony z komputerem, a więc mógł, nie musiał nic przesyłać akurat w tym momencie nawet.

#96883  autor: Knight_Rider
 20 sie 2006, 14:57
Więc wina jest raczej w sofcie :| . Mam nadzieje że mi się nic takiego nie stanie teź mam k300i :D

#96986  autor: przemek910
 20 sie 2006, 22:17
Jeśli masz kabel który pozwoala Ci na wgranie softu poprzez aplikacje Se -> www.sonyericsson.pl/support <-, spróboj może Ci się uda...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#105676  autor: Knight_Rider
 15 wrz 2006, 20:47
Może nie potrzebnie wracam do tego tematu ale zapomniałem napisać jaki był wynik. Nie była to wina softu tylko telefon sie dosczętnie rozładował (kabel posiadał funkcje ładowania) może się coś na odwrót porobiło :D kolega ładował go chyba cały dzień i dopiero ruszył :D