• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #104010  autor: Ghost_Dog
 09 wrz 2006, 19:45
Witam i pozdrawiam userów se :)

Mam do was takie pytanaka:

1) Czy da się w nich uruchomić dwie aplikacje java na raz np. jadu gadu i opere mini i przełączać sięmiędzy nimi ?

2) Czy długotrwałe sesje np w Jadu gadu w trybie czuwania, bez rozmowy bardzo przyspieszają rozładowanie baterii ?

3) Czy gdy ktoś do nas zadzwoni w trakcie trwajacej sesji GPRS, to połączenie jes t zawiszeane i po zakończeniu rozmowy kontynuowane, czy jest zrywane ?

4) Czy Opera Mini działa szybko, jeśli kotoś ma porównanie, to wolniej czy szybciej niż np na N6630/6680

Edit: Zapoznaj się z zasadami tytułowania tematów//Przemek
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2006, 19:49 przez Ghost_Dog, łącznie zmieniany 2 razy.

#104069  autor: przemek910
 09 wrz 2006, 20:57
1) Nie, ale mozna zminimalizować, żeby np napisać SMSa lub włączyc radio.
Polecam PAPLĘ
2) Oczywiście że tak, ale nie aż tak drastycznie jak np. w Nokii 6230i

3) Chyba zawieszane, choć pewności nie mam. Napewno nie jest zrywane.

4) Śmiga "aż miło" ;)
P.S. jeśli nie posiadasz jakiegoś pakietu to odradzam korzystanie. Każdorazowe ładowanie jakiej kolwiek strony =jedna paczka :? Nie ma podtrzymywania sesji w Operze MINI (W Papli jest ) Może ktoś wie czy jest podtrzymywanie sesji GPRS ?

#104097  autor: Kaczy
 09 wrz 2006, 22:00
Co do dwóch punktów to zgadzam się z kinem.

Do 3- połączenie jest zawieszane, ale tylko na jakiś czas. Przy dłuższych rozmowach (10 min. i więcej) potrafi zerwać sesję i trzeba łączyć się od nowa.

Do 4- korzystałem z Opery Mini i jakoś nie pobierało mi paczki po otworzeniu nowej strony. Ładowałem strony co minutę, dwie i cały czas w ramach tej samej sesji :)

...::: Made for loneliness :::...

#104099  autor: przemek910
 09 wrz 2006, 22:02
No to ja nie wiem KAczy jak to robisz ale na D750i cały czas bierze nowe paczki a ptoem tylko patrząc na biling - pół strony zajmuje wysyłane i odbierane dane ;)