• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #98148  autor: Pb
 24 sie 2006, 14:01
Hi.Mam pytanie:ile powinienem dostać za Motkę c550 w dobrym stanie?Ponieważ zależy mi na szybkiej sprzedaży to myślę o cenie ok.100 zeta ale w komisach chcą mi dać 60-góra 70 :(.Chcę ją sprzedać właściwie tylko dlatego że dopłacając niewiele mogę mieć całkiem fajny telefon.Tak więc ile powinienem sobie za nią policzyć żeby ją szybko spylić?no i czy w komisie mam co liczyć na 8-9 dych?odpiszcie a może ktoś z Was chce qpić sprawną c550-tkę?warunek:miejsce zam. w Bydgoszczy lub okolicach

#98431  autor: RafalM
 25 sie 2006, 10:20
Więcej niż 80 dych nie dostaniesz. Mimo, że telefon fajny to już dośc stary.

PS. Zaprzestań używania slangu, bo to odstrasza przyszych kupujących. Będą uważali cię za nie odpowiedzialne dziecko.

#98720  autor: Przemek
 25 sie 2006, 22:24
RafalM pisze:Więcej niż 80 dych nie dostaniesz. Mimo, że telefon fajny to już dośc stary.

PS. Zaprzestań używania slangu, bo to odstrasza przyszych kupujących. Będą uważali cię za nie odpowiedzialne dziecko.
Wydaje mi się, że 80 dych to gruba przesada :P 8)
8 dych to co innego i też mi się wydaje, że ciężko coś więcej będzie utargować, ale to też zależy gdzie...

#98721  autor: orB
 25 sie 2006, 22:28
Skąd my mamy to wiedzieć?

Wejdź na Allegro i sprawdź.

Skąd mamy wiedzieć w jakim stanie, co w komplecie no i ile masz gwiazdek ;)

Szczególnie to ostatnie to czasami kwestia kilkudziesięciu złotych..

#99530  autor: szczeka
 28 sie 2006, 13:04
W sumie dziwne troche, ze telefon z aparatem kosztuje ok. 80zl, to tyle, co kompletna Nokia 3310 ;)

A C550 wystaw na allegro od zlotowki, jak zrobisz ladna, czytelna, wyczerpujaca aukcje i jestes zaufanym sprzedawca (masz duzo pozytywow) to sporo wezmiesz.

#99627  autor: Pb
 28 sie 2006, 18:07
Nigdy nic na alegro nie wystawiałem jakoś nie jestem do tego przekonany.A chodzi mi raczej o SZYBKĄ sprzedaż np. w komisie.Ile mógłbym dostać sprzedając c550-tkę w komisie bo zależy mi na czasie.Aha i jeszcze coś jak będę miał kasę to mogę mieć Alcatela OT 735i może ktoś się zetknął z tym fonem i ma na jego temat jakieś zdanie no i czy m9in sie opłaca dopłacać 30 z.??bo mi on sie zaj*#%!@$e podoba tym bardziej że nie mam zbyt dużych wymagań co do fona.

#99629  autor: Kaczy
 28 sie 2006, 18:09
W komisie dostaniesz śmieszne pieniądze. Odejmij sobie z 10-10% od średniej ceny na allegro.

Ps. Nie wiadomo czy w ogóle zechcą ten telefon. Ja kiedyś miałem wielkie problemy, żeby sprzedać w komisie Siemensa AX72 :|

Na koniec wystawiłem go na allegro, a Poczta zrobiła swoje i paczka zginęła :smt010

...::: Made for loneliness :::...

#99639  autor: Pb
 28 sie 2006, 18:30
No i kicha bo zależy mi na czasie jedna babka chciała qpić motkę za 90 zł. ale się rozmyśliła >:( no i niteczki z lepszego fona.No i co myślicie o Alc. OT735i ?miał ktoś kontakt z tym fonem i może się wypowiedzieć?

#99644  autor: l3p
 28 sie 2006, 18:37
Nie licz na wiecej niz 80zl za ten fon. Za stary jest, zeby wiecej za niego wolac, zreszta nikt Ci wiecej za niego nie da. Chyba, ze znajdziesz kogos kto sie nie zna na fonach.

A Alcatel ja bym wolal sie za niego nie brac. Poprostu nie mam zaufania do tej marki.

#99645  autor: Pb
 28 sie 2006, 18:40
Eeee tam ja miałem kiedys ot viev db. i był tak super że heeeeeeeeej!

A co do motki to właśnie na 80zł. liczę ale w jednym komisie to mi chcieli dać 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WYĆ MI SIĘ CHCIAŁO TAKI SUPER TELEFON A TAKI NIEDOCENIANY!!!!no moze troche przestarzały dlatego tesh go chcę sprz. ale za TAKĄ cenę.........

[ Dodano: 2006-08-30, 16:54 ]
Rozmyslilem sie i nie sprzedaje :) a to dlatego ze koles od ktorego chcialem kupic Alka sprzedal go poprostu jak bede mial pieniadze na cos porzadnego to sprzedam moja Motke a na razie najw.zmienie softa zeby miala mp3 i prawidlowo odtwarzala amr-y :D bo podobno pasuje do niej soft z c650

#144205  autor: D_a_r_o
 21 sty 2007, 18:59
W komisach chcą mieć nawet dwu krotne Przebicie na telefonie więc nie liczył bym na nie dadzą ci jakieś 50zł żeby tylko bo mogą jeszcze wymyślić że był zalany albo coś :wink:

#144207  autor: b@sho
 21 sty 2007, 19:02
najlepiej poszukac kogos chetnego w twoim otoczeniu i sprzedac, nie bawic sie w zadne komisy. ewentualnie allegro ale tam tez za wiele nie zwojujesz...

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'