• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #62924  autor: D@rio
 24 mar 2006, 20:05
Witam.

Postanowiłem zrobić sobie prezent i nabyłem Motorolkę C115 w Orange ;) Swoją drogą, prosty i ciekawy telefon do dzwonienia z dobrą baterią :-)

I w związku z tym.
Mam prośbę...

Proszę o pomoc w zdjęciu sim - lock'a z tego telefonu.

Z góry dziękuję :-)

uzunełem z tematu słowo motorola małe a cieszy :):adamos
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2006, 17:53 przez D@rio, łącznie zmieniany 1 raz.

#62981  autor: Irek
 24 mar 2006, 22:45
D@rio zapomnij nikt Ci nie pomoże. :wink:

"And one more thing..."

#62989  autor: orB
 24 mar 2006, 23:13
Nie spotkałem się nigdy. Z tych nowszych prędzej się sciągnie. Chyba będziesz musiał wybrać się do serwisu ;) bo tu tylko smartclip pomoże

#63135  autor: D@rio
 25 mar 2006, 15:43
IreQ pisze:D@rio zapomnij nikt Ci nie pomoże. :wink:
Dlaczego? ;) Kurcze...nie mam ochoty dawac zarabiac tym pseudoserwisantom w komisach :P ;)

#116492  autor: mistall
 24 paź 2006, 10:34
sciagalem locka z tego telefonu w jednym z "zakladow uslugowych" w warsawie ;). mialem go na karte T-Mobile, telefon mam z anglii. co do samego modelu. to boshe swiety...nie dosc , ze nie jest to telefon super funkcjonalny, to w dodatku zapamietuje mniej smsow i ostatnich polaczen niz 6 miesieczne dziecko byloby w stanie zapamietac. glosnik do ... nie da sie jednoczesniej siedziec w autobusie i rozmawiac, bo sie nic nie slyszy. zalety telefonu? maly i fajne swiatelko w wyswietlaczu ;].

mistall

#169780  autor: Cineq
 03 kwie 2007, 22:29
Ja posiadam c-115 i jestem z niej całkowicie zadowolony , fajny mały ,poręczny telefonik ,fakt ze nie jest idealny
( przerywa czasami podczas rozmowy ,albo nie słysze dzwoniącego , co do zalet to zgadzam sie z mistallem .