• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #263060  autor: A.Kmicic
 22 kwie 2008, 00:28
ktoś to ma? robię jak w instrukcji ( menu->połączenie->łącze bluetooth->dodaj urządzenie audio ) ale telefon nic nie znajduje :/

nie mam instrukcji do tego zestawu bo kupiłem na allegro, ale tu są trzy przyciski, podczas synchronizacji próbowałem trzymać każdy pojedynczo/wsyzstkie na raz ;o coś robię nie tak?

#263157  autor: mariusz9a
 22 kwie 2008, 14:10
Tutaj masz instrukcje obsługi w PDFie. Plik zajmuje ok. 6MB. Jest w języku angielskim, ale przy odrobinie wysiłku (jeśli nie znasz angielskiego) znajdziesz co i jak;)

#263158  autor: fortel
 22 kwie 2008, 14:11
Ustaw telefon w pozycji ,,szukaj nowych akcesoriow'',wlacz sluchawke srodkowym przyciskiem i przytrzymaj do czasu az dioda bedzie swiecic swiatlem ciaglym.Zbliz do siebie sluchawke i telefon,gdy uslyszysz sygnal{piii}to znaczy ze oba urzadzenia sie znalazly i polaczyly.Zatwiedz w telefonie nazwe ,,nowego urzadzenia{lub wpisz swoja!}.Jak chcesz sprawdzic jak to dziala to wybierz z telefonu nr.info operatora{np. dla Orange *500}i posluchaj.Mozesz w tym czasie ustawic np.glosnosc na sluchawce.Pozdrawiam! :smt006