• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #252202  autor: Misiaczeq
 19 lut 2008, 22:37
Witam,

Poszukuje słuchawek oryginalnych bądź nie do mojej Motoroli. Najlepiej jakby były białe, mogą być w ostateczności inne - byle nie różowe :wink: . Prosiłbym o nazwę modelu słuchawek ewentualnie link do jakiegoś sklepu - koniecznie z micro-jackiem. W grę nie wchodzą przetyki - jeden już kupiłem i dźwięk jest zagłuszony, cichy, jakby przez ścianę, bez basów, ogólnie do bani. Cena nie gra roli, ale tez bez przesady ze słuchawkami rzędu 200 złotych.

Pozdrawiam

Szukam oryginalnych bądź nie słuchawek do mojej motoroli.

#252244  autor: Misiaczeq
 20 lut 2008, 11:56
Wielkie dzięki.

Mam niestety kolejne pytanie:

Czytając to forum zauważyłem, że można oczywiście zmienić softa do komórki. Jestem zadowolony z tego "erowego" mimo wszystko szukam czegoś fajniejszego. Domyślam się, że wcześniej padało dużo takich pytań, ale jaki soft ściągnąć i jak go zainstalować na komórce, tak aby działał - przyznam szczerze, że to pierwszy raz w historii moich komórek. :wink:

Denerwuje mnie jeszcze to, że mało gier jest na ROKR E1 i nie umiem znaleźć żadnych innych skinów. Czy to właśnie zmiana softa spowoduje, że coś "się znajdzie"?

Pozdrawiam

Szukam oryginalnych bądź nie słuchawek do mojej motoroli.

#252250  autor: orB
 20 lut 2008, 13:15
Zajrzyj do FAQ. Na dole są linki.