no i ja otrzymałem ostatnio V8 z PLusa ... pierwsze co rzuciło mi sie w oko.... przemyślane pudełko..masz wrażenie że ktoś zadbał o Ciebie. a drugie co ...BOŻE jaki ten telefon duży. Naprawdę jest sporych rozmiarów, w przypadku klawiatury to nie przeszkadza --> bo jest bardzo wygodna [ dużo wygodniejsza niż w Samsungu U600 którego używam] ale w przypadku części z wyświetlaczami nie potrzebnie jest taki szeroki..wyswietlacz jest juz duzy..i do tego spora rama . [ czli pierwszy minus--> dosc subiektywny-->wielkosc]
jakosc wyswietlaczy --> rewelacja
dzwieki --> sporo to standard w MOtce..ale jest np TRANSPARENT i to rewelacja dzwiek. [ mógłbym zachować telefon tylko dla tego ;] ]
menu, odświeżone , chodzi całkiem przyzwoicie ale jak na procek 500MHz powinno być płynniej. W sumie nie wiem ile w tym winy przystosowania softu dla operatora. Ale dla przykłądu mam U600 z wolnego rynku i chodzi super , żadnych opóźnień. Z kolei U700 z PLAY'a powoli chodzi menu, Samsung J600 z Plusa --> porażka, duże opóźnienia a z drugiej strony SAMSUNG J600 chodzi całkiem przyzwoicie [ także z PLUSA]
tyle spostrzeżen na początek.
Jeśli ktoś wie jak powalczyć ze złą jakością głosi w słuchawce proszę pisać ..moze motkę oszczędzę i nie sprzedam