Ok.Juz pobieram. Mam karte 512 w telefonie i chce ja w pelni wykorzystac.Ogolnie z telefonu jestem zadowolony.Mam nadzieje,ze program bedzie dzialac.Zaraz dam znac jak sie pobierze i zainstaluje.

Dziekuje bardzo za link
[ Dodano: 2007-04-08, 08:27 ]
Ok.Odinstalowalem program i zainstalowalem nowy(ten od pana) i wykrylo telefon i modem motorola samo zainstalowalo i uruchomilem komputer na nowo. Uruchomilem program i wybralem kabel usb i podlaczylem telefon. Wyskoczylo zebym wybral modem (byl motoroli i standardowy i agere systems ac 97 modem).Wybralem motorola i potem motorole v980 i wlaczyl sie program i pokazala ikonka Mobile not connected.
To jest chyba cos nie tak z tymi modemami bo wszystkie sa na porcie nr 3 i moze tu cos jest nie tak.Jakis konflikt albo cos. Hmmm...
Znalazlem cos takiego gdzies:
3.Po poprawnym zainstalowaniu sterowników Windows powinien wykrywać nasz telefon jako "Motorola USB Modem".By sprawdzić poprawność komunikacji pomiędzy telefonem a komputerem wchodzimy do Menedżera Urządzeń, prawoklik na Motorola USB Modem i właściwości, wchodzimy w zakładkę Diagnostyka i klikamy na kwerenda Modemu.Jeżeli komunikacja pomiędzy telefonem a PC jest poprawna powinny się wyświetlić w okienku komendy AT(screen poniżej).
u mnie ta komunikacja ni wyswietla sie.
Apropo ten kabel co mam pod usb to masz tez wejscie do ladowania.
[ Dodano: 2007-04-09, 13:23 ]
OK.
Zrobilem formata i jak narazie to dziala