• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #144866  autor: manolo_85
 23 sty 2007, 13:05
1.Mam problem z połaczenie telefonu z komputerem.Mam program motorola phone tools.W jednym momencie mam że jest dobry odbiór a za chwilę jak wchodzę w transfer plików to jakby go rozłączało i pisze że telefon zerwał połączenie.

D2.laczego przy około 30 sms-ach w telefonie wyskakuje komunikat o tym że pamięc jest pełna i nie możesz odebrać sms-a

3.W jaki sposób odblokować Jave jeżeli oczywiście połączę się z komputerem

Motorole kupiłem w Jamatel-u jest sprowadzana z Niemiec (vodafone) z wgranym polskim softem.Proszę o pomoc i z góry dziękuję!!!

#144891  autor: b@sho
 23 sty 2007, 14:28
zajrzyj na ten link:
http://matrax.net/forum/showthread.php?t=23750
sciagnij sobie poradnik do v3, bo w motkach praktycznie wszystko robi sie analogicznie. tam masz o odblokowaniu javy, wgrywaniu gier i wielu inncyh rzeczach

jesli chodzi o smsy to zapisuja ci sie na karcie sim. aby zapisywaly sie w komie musisz pobawic sie seemami (to samo dotyczy odblokowania javy) zrobisz to mp. programem p2k tools. bedac w trybie p2k wchodzisz w :arrow: other features z smsami wchodzisz w :arrow: messages i zaznaczasz odpowiednia opcje. savujesz zmiane. natomiast jesl ichodzi o jave wchodzisz w :arrow: java i interesuje cie opcja :arrow: java app loader

to tak w skrocie, jak przejrzysz sobie poradnik to wszystko bedzie dla ciebie bardziej zrozumiale

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#144906  autor: manolo_85
 23 sty 2007, 15:03
A gdzie można ściągnąć ten program albo jeżeli ktoś ma to niech mi wyśle na maila [email protected]

[ Dodano: 2007-01-23, 15:37 ]
przeistalowałem jeszcze raz motorola phone tools i jest ok ale......... Odczytuje sms-y książke kalendarz ale jak chcę wejść w studio multimedialne to go rozłącza i znowu coś dziwnego.......Przesłałem zdjęcia z fona na komputer ale w drugą stronę wyświetla sie komunikat że połączenie zostało utracone no i zaczynam sie nieźle wk.....!!!!!

Pomocy ludzie!!!!

[ Dodano: 2007-01-23, 15:44 ]
I jeszcze jedno czy jest mozliwe żeby niektóre funkcje nie były dostępne dla mojego telefonu???

#144921  autor: orB
 23 sty 2007, 15:51
ściągnij najnowszą wersję MPT - 4

#144923  autor: manolo_85
 23 sty 2007, 15:56
Znacie jakiegoś linka :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

[ Dodano: 2007-01-23, 16:12 ]
z telefonu kopiuje bez problemu na komputer natomiast przy próbie wgrania melodii/dźwięku/filmiku pisze że połączenie zerwane przez telefon.No już naprawdę nie mam siły i proszę o jakąś radę!!!

[ Dodano: 2007-01-23, 18:40 ]
Używam najnowszego motorola phone tools 4.2.3 gdyż pobrałem aktualizacje przy jego instalowaniu.Jeżeli znacie jakieś stronki z programami, dźwiękami, tapetami do mojej motki to podajcie tu albo na GG 4796962