• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #124773  autor: lukaszko2006
 17 lis 2006, 15:28
BŁAGAM POMÓŻCIE. Kupiłem niedawno motke v3x jest świetna tylko jednej rzeczy nie moge ustawić właściwie mam ustawioną ale coś z nią nie tak. Chodzi o dzwonek na sms'a jest ustawiony ale działa tylko jeżeli dzwoni osoba której nie mam na liście albo nie należy do żadnej grupy. Jeżeli osoba która mi coś napisała należy do grupy to dzwoni dzwonek przypisany do danej grupy. Wiem że zamotałem ale prościej sie nie da.... Prosze pomóżcie zrobić tak żeby na sms'a był inny dzwonek pomimo przynależności osób do grup. Oddzielnych dzwonków do grup też sie nie wyzbęde. Z góry dzięki.

#124834  autor: Irek
 17 lis 2006, 19:49
Rzeczywiście zamotałeś nic z tego nie rozumiem!

"And one more thing..."

#124851  autor: lukaszko2006
 17 lis 2006, 20:34
Ok to jeszcze raz. Chodzi o to że: ustawiłem sobie dzwonek na sms'a (o nazwie np. "a"), następnie do każdej grupy kontaktów którą mam w telefonie dodałem jakieś inne dzwonki ("b") na połączenia. I problem pojawia sie gdy ktoś z jakiejś grupy wyśle mi sms'a bo wtedy nie gra dzwonek na sms'a : "a" tylko dzwonek do połączeń z grupy : "b". Czy da sie jakoś zrobić by sms'y nadchodzące z gróp z przypisanymi dzwonkami miały dzwonek "a"? Teraz da sie zrozumiec? to prosze o odpowiedź... :)[/b]