chodzi mi o to ile może kosztowac motorola v360 w plusie
- Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Jest dla indywidualnych ale trzeba wejść na stronie plusa w oferte wyprzedażową.Tam jest z tego co pamiętam w planie godziny 55 za 29 zł.Ale będąc ostatnio u siebie w salonie Plusa (Gdynia) to nie było już jej w gablotce z telefonami.Tak więc jak ją znajdziesz to będziesz miał poprostu farta.A jak nie to na bank jest w ORANGE.
rozumiem powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz jest taka sytuacja 2 lata temu brałem se t610 po roku przedłużyłem umowe i wziołem do tego jeszcze mix plusa. I chciałbym wiedziec jakie telefon i jaka oferta mi przysługuje bo na stronie plusa nierozumiem tak piszą że...Z góry dzięki
Przedłużenie jest osobno na aboanent, oraz osobno na mixplusa.
To że masz na siebie abo i mixa nie ma wpływu na przedłużenie umów ani w jednym, ani w drugim przypadku.
Tak na marginesie miałem pare razy klientów którzy maja simplusa i pytali się czy coś dostaną za to że uzywają go klilka lat. Chdziło im o zniżke na telefony.
To że masz na siebie abo i mixa nie ma wpływu na przedłużenie umów ani w jednym, ani w drugim przypadku.
Tak na marginesie miałem pare razy klientów którzy maja simplusa i pytali się czy coś dostaną za to że uzywają go klilka lat. Chdziło im o zniżke na telefony.
A tam...Mtnted pisze:I chciałbym wiedziec jakie telefon i jaka oferta mi przysługuje bo na stronie plusa nierozumiem tak piszą że...
W Mixie możesz sobie wymienić telefony na te, które są obecnie w cenniku mix`a. cenniki
Cena będzie taka jak w tym cenniku. Nie będziesz płacił za aktywację 30 zł.
W chwili obecnej jest jeszcze możliwość wzięcia 6230i w Mix`ie przy przedłużaniu umowy.
No a do abo to musisz spojrzeć w cennik taryfy godziny. Tam masz wszystkie telefony jakie Ci przysługują.
...::: Made for loneliness :::...
heh Szkoda a jak z tą motorolą v3.tak se paterze w plusie i mam pytanie(kolejne) czy warto wziąść Okazja w Plusie co to jest jest w nim telefon który mnie interesuje (v360) ale niewiem czy warto berać tę taryfe
[ Dodano: 2006-10-27, 20:40 ]
jaka jest różnica w plusie w mixie między motorola V3 standard a motorola V3
[ Dodano: 2006-10-27, 20:40 ]
jaka jest różnica w plusie w mixie między motorola V3 standard a motorola V3