Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
A możesz napisać jaką rzecz miałeś na myśli. Ja mam podobnie tylko mnie chodzi o zwykłe podłączenie przez USB do komputera.Caland pisze:A ja mam kolejny problem, z tego co wiem to zeby wgrac jave do telefonu trzeba ustawic w motce polaczenie Dane/Fax, potem podlaczyc telefon do kompa i zainstalowac to jako modem na porcie COM niestety mi sie pojawia ze to jest nieznane urzadzenie USB(zadne sterowniki nie pomagaja), przez to w midway'u nie moge nic zrobc zeby wgrac jave czy moze mi ktos z was powiedziec co zrobilem zle.
PS. Do tej pory mialem nokie 3510i podlanczalem fona, wlanczalem program i wszystko gralo.
re down:Wgrywanie javy mam aktywowane, ale po podlaczeniu komorki komp o nic nie prosi po poprostu pojawia sie taki "zolty dymek" i pisze ze podlaczone urzadzenie jest uszkodzone lub windows nie umi go rozpoznac, i na tym sie konczy, nie wiem moze to wina kabelka(kupilem na allegro). Zainstalowalem modem ale to bylo cos takiego ze dalem w panelu sterowania nowy sprzet i znaistaluj modem motorola a jedyne porty com jakie byly do wyboru to 1 i 2 czyliw sumie nic to nie dalo.
Dzieki wszytko juz dziala(strasznie glupiej rzeczy nie zrobilem)