• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#65469  autor: gomez1982
 05 kwie 2006, 15:08
Ta ale mi chodzi o ponowne pojawienie się daty bo mi sie usuneła a nie wiem jak ten seem od daty pierwotnie wygląda.A bip owszem zmienisz w tych opcjach ale co ile ma się pojawiać a jego głośności nie zmienisz tam :(
 #79603  autor: pixidixi
 13 cze 2006, 21:48
Witam mam problem.
Kupiłęm Motke V3 BLACK i pojawił sie problem, nie wiem czemu jak ustawiam sobie odbojętnie jaki profil nie moge wejść w jego szczegóły:|.
Możecie mi powiedzieć czemu tak sie dzieje i jak to naprawić??
Prosze pomóżcie !!

POZDRÓWKA !!

Czemu tego nei można edytować;(;(;(

#96817  autor: bonas
 20 sie 2006, 13:03
Witam znowu mam problem :)

Gdy chcę wejsc w przeglądarke, wyskakuje

mi komunikat, okienko "GPRS niedostępna",

za chwile nastepne o treści " Spróbowac nawiącac bezpośrednie połączenie danych ?"

jak naciska tak to po dłuższej chwili jestem na stronie Ery omnix chyba czy cos takiego.

Czy to znaczy ze nie mam skonfigurowanego GPRS-u ? Jeżeli tak to gdzie i jak moge go skonfigurowac w taktaku ?

dodam jeszcze ze mmsy wysyłam i dostaje normalnie.

[ Dodano: 2006-08-20, 13:05 ]
aha i jeszcze jedno - czy można wgrywac gry przez kabel usb ?

#98349  autor: bonas
 24 sie 2006, 23:35
nastepne pytanie :)

czy w motoroli v3 można włączoć coś takiego jak filtr połączeń, tzn zrobic taki myk, żeby bez wyłączania telefony nikt nie mogł się dodzwonić :), albo coś takiego żeby jeden konkretny numer nie mogl sie dodzwonic ????

#211348  autor: kami0629
 11 sie 2007, 13:39
Mam ten poradnik, bez niego bym nie zmeinil softa :D Ja narazie powiekszylem do 7.5 Mb :D Coraz bardziej mi sie tan telefonik podoba :D :D:D

barti87 jak to sie robi moje gg 8441892

POZDRO