• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #87054  autor: ROSOMAK
 21 lip 2006, 18:26
Gdzie można za rozsądną cenę kupić NOWY telefon? Chodzi mi o coś w rodzaju tych sklepów reklamujących się na allegro - np. V3 za 600 zł. Nie interesują mnie komisy z ich "nówkami". W sklepach w rodzaju Mixelectronics czy Germanos jest drogo.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 sie 2006, 20:07 przez ROSOMAK, łącznie zmieniany 1 raz.

#87056  autor: przemek910
 21 lip 2006, 18:32
Wg mnie nie ma żadnych hurtowni co spzredają tak tanio te telefony... K750i za 300 złotych? Buahahaha! Mogą to być przeciez jakies podróbki z Chin! A na Allegro da się już kupic /\/\ v3 za ok 600złotych...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
 #87057  autor: ywis
 21 lip 2006, 18:36
ROSOMAK pisze:Gdzie można za rozsądną cenę kupić NOWY telefon? Chodzi mi o coś w rodzaju tych sklepów reklamujących się na allegro - np. V3 za 600 zł. Nie interesują mnie komisy z ich "nówkami". W sklepach w rodzaju Mixelectronics czy Germanos jest drogo.
Pozdrawiam
V3 jak dobrze poszukasz, to na Allegro kupisz bez problemu za taką kwote, także szukaj :)

#87255  autor: ROSOMAK
 22 lip 2006, 11:45
Nie chodzi mi o aukcje typu allegro, bo przed zakupem chce ten telefon zbadać organoleptycznie : czy np nie skrzypi gdzieś obudowa, czy wyświetlacz nie jest zarysowany i jak działa. I jeszcze jedno pytanie : czy te oferty z allegro - v3 za 600 zł, nowa, z polskim menu - to czy to czasem nie są telefoy sprowadzane z zagranicy, gdzie polskie oprogramowanie wgrywane jest u kodoś w garażu ?
Pozdrawiam

#87258  autor: orB
 22 lip 2006, 11:57
ROSOMAK pisze:czy np nie skrzypi gdzieś obudowa, czy wyświetlacz nie jest zarysowany i jak działa.
No jak pisze że jest nowy to jest nowy,a jak nie to po co dają zdjęcia? :|
ROSOMAK pisze:czy te oferty z allegro - v3 za 600 zł, nowa, z polskim menu - to czy to czasem nie są telefoy sprowadzane z zagranicy, gdzie polskie oprogramowanie wgrywane jest u kodoś w garażu ?
A po co w garażu? Sam mógłbym w pokoju to zrobić... Jak chcesz z salonu to szukaj z salonu na gwarancji, po co dają opis?

Mam wrażenie, że albo korzystasz z jakiegoś innego Allegro niż wszyscy, albo masz problemy z czytaniem ze zozumieniem.

ps. a co taki serwis wgra lepiej pl menu niż ja w domu? n/c :smt005 :smt005