• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #262329  autor: yuki89
 17 kwie 2008, 16:46
Witam
Mam problem z przesyłaniem plików muzycznych na telefon. Mam Motorolę K1. Na początku normalnie się dało je zgrać za pomocą programu Motorola Phone Tools, ale teraz ciągle wyskakuje komunikat, że plik jest za duży. O co chodzi ?! Mam kartę 512 i praktycznie całą wolną.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2008, 21:53 przez yuki89, łącznie zmieniany 1 raz.

#262423  autor: mariusz9a
 18 kwie 2008, 13:07
A pliki wysyłasz na kartę pamięci czy do pamięci telefonu? Bo chyba w tym jest problem.

#262546  autor: jablo
 19 kwie 2008, 08:42
Czesto w przypadku wysylania przez Motorola Phone tools, nawet w przypadku kopiowania na karte pamieci pojawia sie ten komunikat. Z prostej przyczyny, ten program kompresuje pliki do takiej wielkosci/jakosci aby moglyby byc dzwonkami/tapetami. Tutaj najlepszym rozwiazaniem bedzie wsadzenie karty pamieci do adaptera a pozniej podlaczenie bezposrednio pod USB. Raz ze o wiele szybciej pliki sie kopiuja a dwa ze masz pewnosc ze taki komunikat Ci sie nie pojawi.