• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #255632  autor: tarantula
 11 mar 2008, 17:57
Jak wiele się można dowiedzieć i nauczyć od innych doświadczonych użytkowników komórek! Ja sam korzystając z pomocy kolegów tu piszących odkrylem dużo możlwości tuningowania i zmiany ustawień w telefonach poprzez dostępne w necie programy.Do ingerencji w pliki mojej V3 podchodzilem ostrożnie,głównie korzystając z programow: P2K Tools i P2K Commander.Dwa razy przeczytałem,część porad wydrukowałem i moją V3 zrobiłem "pod siebie". Na samym końcu postanowiłem zmienić logo na tylnym wyświetlaczu.Postanowiłem stworzyc sam coś związanego z moim regionem a ściślej mówiąć moim miastem,Wroclawiem.I oto "wrzuciłem" na tył piękny herb Wrocławia.Prezentuje sie na tylnym wyświetlaczy wspaniale! Co Wy na to? W uzupełnieniu na przednim wyswietlaczu mam foto (zrobione canonem 300D) mojego domu skapanego w kwiatach.Nadmieniam,że korzystam też z "Poradnika tuning motorola V3".
Obrazek

fascynator

#255634  autor: andzia3071992
 11 mar 2008, 18:18
a kogo to obchodzi??????

#255653  autor: tarantula
 11 mar 2008, 19:29
No cóż.Jedno jest pewne.Na pewno andzia nie jest tym zainteresowana.A na pewno andzia nie potrafi też stosować ogólnoprzyjętych nawet dla średniorozwiniętej osoby form grzecznościowych. Zatem radzę przeczytać w encyklopedii, co oznacza słowo "forum".
P.S. Ładne imię...

fascynator

#255657  autor: orB
 11 mar 2008, 19:45
andzia3071992 pisze:a kogo to obchodzi??????
Skoro Ciebie nie interesuje to nie czytaj i nie odpisuj.
A wracając do tematu
tarantula pisze:dużo możlwości tuningowania
są osoby które kupują Motorole tylko dlatego, że je najlepiej można zrobić
tarantula pisze:"pod siebie"

#255678  autor: andzia3071992
 11 mar 2008, 20:48
oh przepraszam - a kogo to obchodzi ??? :):)