• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #242153  autor: woytas211
 27 gru 2007, 10:45
Witajcie!!

Mam problem z moim telefonem otóż pewnego dnia przestała działać mi klawiatura. Czerwony przycisk działa a inne jak się wciśnie to wybiera się przycisk 3 i łączenie następuje z tym numerem. Co może być przyczyną tego?? przemywałem płytkie i nic nie dało:(

#242177  autor: lookass
 27 gru 2007, 13:08
Najwazniejsze to sprawdz czy dzialaja przyciski jednoczesnie wcisniete:*+#+czerwona sluchawka- to umozliwia wlaczenie bootloadera, jezeli to bedzie dzialac to mozna sprobowac wgrac nowy soft- moze to pomoze> Czy telefon jest jeszcze na gwarancji ? Jezeli tak najprosciej oddac go do serwisu ;)

#242181  autor: woytas211
 27 gru 2007, 14:00
lookass pisze:Najwazniejsze to sprawdz czy dzialaja przyciski jednoczesnie wcisniete:*+#+czerwona sluchawka- to umozliwia wlaczenie bootloadera, jezeli to bedzie dzialac to mozna sprobowac wgrac nowy soft- moze to pomoze> Czy telefon jest jeszcze na gwarancji ? Jezeli tak najprosciej oddac go do serwisu ;)
bootloader działa, wgrywałem nowy soft i dalej t samo:( a tel nie na gwarancji

#242185  autor: orB
 27 gru 2007, 15:00
To go postaw od nowa, w E398 zdaje się nie ma z tym problemów :)