jak usunac logo operatora np. vodafone.de? przez usb albo przez bluetooth?
- Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Żeby pozbyć się tego napisu z nawą operatora, trzeba wgrać do telefonu puste logo<jest to obrazek o wymiarach 1/1 piksela> i w ustawieniach> wyświetlacz zaznaczyć opcje logo<jeśli jest zaznaczona to odznaczyć i zaznaczyć> a nastepnie wybrać lokalizację pliku puste.gif i już pozbyliśmy się tego napisu i mamy widoczną całą tapete.
nie wiem skad wzias taki plik... a patrzylem w menu>ustawienia>i nie ma opcji jak wyswietlacz albo cos podobnego...jacenty1812 pisze:Żeby pozbyć się tego napisu z nawą operatora, trzeba wgrać do telefonu puste logo<jest to obrazek o wymiarach 1/1 piksela> i w ustawieniach> wyświetlacz zaznaczyć opcje logo<jeśli jest zaznaczona to odznaczyć i zaznaczyć> a nastepnie wybrać lokalizację pliku puste.gif i już pozbyliśmy się tego napisu i mamy widoczną całą tapete.
A spróbuj sobie scignąć jakies puste logo z neta i wgraj przez kabel
Człowieku wejdz na www.matrax.net i tam wejdź na forum zdejmiesz logo operatora z motoroli tylko edytując soft.Wiem coś o tym bo mialełem V3 a to co mówi jacenty to nie zadziała Ci.Takie rzeczy tylko na nokiach albo Siemensach.
V3 to coś zupełnie innego niż E770. W ten sposób nie usuniesz loga, najprościej to zrobić poprzez edycję skinagomez1982 pisze:Człowieku wejdz na www.matrax.net i tam wejdź na forum zdejmiesz logo operatora z motoroli tylko edytując soft.Wiem coś o tym bo mialełem V3 a to co mówi jacenty to nie zadziała Ci.Takie rzeczy tylko na nokiach albo Siemensach.