• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #915091  autor: dupalada
 10 mar 2017, 19:24
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Jaka sieć wybrać? może być abonament/mix/na kartę
potrzebuję tak:
-Darmowe rozmowy w Polsce do wszystkich
-Darmowe smsy w Polsce do wszystkich
-internet LTE dobrego zasięgu mieszkam na Podlasiu, (tak aby starczyło na miesiąc youtube )
To wszystko, a i cena jak najniższa.
 #915105  autor: macc
 10 mar 2017, 19:48
nie odpowiem Tobie bo zaraz na forum będzie na mnie 'najazd'. Tylko napisze tyle Niema haczyków, sam korzystam z tego.
 #915107  autor: dupalada
 10 mar 2017, 19:53
tyle ma negatywów w sieci że nie biorę tego każdy narzeka na brak zasięgu, obsługi klienta. Tylko cena dobra. Czekam na inne propozycję.
 #915110  autor: peterka90
 10 mar 2017, 20:13
U mnie nie ma problemu z zasięgiem
A co do obsługi klienta to narazie na duży plus. Zgłosiłem fakturę do korekty bo źle policzyli mi opłatę aktywacyjną i 2 dni później miałem skorygowaną.
Ale twój wybór :)
 #915124  autor: dupalada
 10 mar 2017, 21:11
Nie mam pojęcia każda tak samo chyba. tylko orange w godzinach szczytu jest słabsza bo jest obciążona. Dobra chłopaki wybrałem ta taryfę za 10zł miesięcznie bezterminową za bardzo nie wiem co to znaczy . zobaczymy czy było warto się was prosić o pomoc. Dam znać czy warto wejść do tej sieci, jak przyjdzie do mnie starter .