• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #805996  autor: perdos1
 11 cze 2015, 21:07
Zamierzam wziąć siostrze nowy telefon w Orange, z tym, że jej telefon bardzo często upada i zbija się przy tym wyświetlacz. Mam już dość naprawy wyświetlaczy. Jedyny ratunek to chyba ubezpieczenie telefonu, ale nie wiem, jak to wygląda w praktyce. Czy ktoś miał już jakieś "przygody" z ubezpieczeniem telefonu w Orange? Czy kupując telefon na wolnym rynku można go gdzieś ubezpieczyć? Jeśli tak to gdzie najlepiej? Proszę o porady.
 #808796  autor: NicckB
 26 cze 2015, 16:11
Zapoznaj się z regulaminem świadczenia usługi bo nie obejmuje wszystkich przypadów, z tego co wiem to tylko dwóch zdarzeń.
 #809553  autor: marcinek243
 01 lip 2015, 10:22
Takie ubezpieczenie zazwyczaj nie obejmuje upadków z twojej winy. Pan w sklepie przekonywał że obejmuje ale nie - odmowa. Przekonałem się osobiście.
 #812020  autor: kataryna
 15 lip 2015, 13:28
Z tego, co ja wiem, to obejmuje wszystkie przypadki, ale fakt, że lepiej zapytać osoby, która się tym zajmuje. A gdzie kupujesz telefon? Nie lepiej w Orange np na ich stronie internetowej? Bedziesz mieć wtedy pewność, że wszystko jest ok. I często mają właśnie ciekawe promocje, możesz je znaleźć tutaj