Mnie to już firma Orange dobija totalnie.
Skusiłem się i przeniosłem 3 numery indywidualne do Orange Open,myślę na co mi 3 faktury jak mogę mieć jedną i jeszcze 2 dyszki zaoszczędzić .Dostałem rachunek,oczywiście większy jakbym osobno płacił

,oczywiście się kolejny raz pomylili i źle naliczyli,dodatkowo jeszcze jakaś usługa blokady została włączona płatna,sama się włączyła pewnie i znowu doliczyli kolejne zł

.Nic nie pozostało jak dzwonić do płatnego BOK

i wyjaśniać ,pan stwierdził że faktycznie jest błąd w naliczeniu ( nie pierwsza pomyłka w fakturze ),złożył notkę żeby wyjaśnić to i zrobić korektę .Zaglądam na swoje konto Orange ( pomijam że działa to tragicznie,i cokolwiek tam poszukać to masakra,a za 1 połączenie z BOK policzyło mi 6,70 pln
Ta firma działa jak firma krzak,a nie gigant telekomunikacji !
Temat o wpadkach,już kiedyś wspominałem ,robiłem w Orange cesje z numeru firmowego na prywatny,zrobili tylko nie na ten numer co trzeba

,oczywiście ja się dopiero skumałem i sam to odkręcałem .
Rabat mi kiedyś przyznali,za jakiś kolejny błąd,mieli zrobić korektę w przyszłym miesiącu,zrobili,tyle że zamiast odjąć ten rabat to go doliczyli

,i znowu prostowałem .Mnie już ręce opadają na Orange .
Wiem,mam ciągle pecha,ale nawet pech ma swój limit,tak mi się wydaje przynajmniej .
13:31
48*100
23 min 6 sek
BOK
6.70 zł
dodaj nazwę