• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #799427  autor: Adamgl
 01 maja 2015, 14:12
Mam pytanie czy zamawiał ktoś abonament poprzez internet z odbiorem w salonie?

Mam bardzo dziwną sytuację gdyż zamówiłem przejście z oferty na kartę do abonamentu z odbiorem umowy w salonie dokonałem tego 13.04 a 16.04 dostałem SMS o gotowości do odbioru wiec podpisałem umowę i dostałem nowa kartę SIM (podczas zamówienia wybrałem że chce nową Nano) do dnia dzisiejszego numer działa w ofercie na kartę, na emaile nie odpisują, w salonie nie pomogą bo to było zamówione przez internet, infolinia nie wie co zrobić bo w systemie widnieje jako nieprzetworzone.

Jestem w takiej sytuacji że sam nie wiem co zrobić i nikt nie jest w stanie pomóc.

Sprawdziłem status tego zmówienia i zobaczyłem takie coś:

Obrazek
 #800443  autor: orson_dzi
 07 maja 2015, 13:07
Adamgl pisze: w salonie nie pomogą bo to było zamówione przez internet
O mamusiu... rozstrzelać!

Jak Ci się znudzą próby dochodzenia o co chodzi, to odezwij się do mnie na PW, coś wymyślimy na pewno ;) .

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)