Witam, na wakacje wyjeżdzam na 3 miesiące do Holandii, i mam pytanie jaką sieć wybrać najlepiej ? Chodzi mi o w miarę nie drogie stawki do POLSKI, chyba że ktoś za inne sieci z Holandii w której to by się opłacało, żeby dzwonić tam na miejscu, czasem do Polski i sprawdzić maile.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Tak na szybko chciałem Ci zaproponować ofertę Lycamobile lub Vectone Mobile, które to mają tanie połączenia do Polski. Lyca ma nawet stronę po polsku (holenderską).
dzięki !
a może ktoś na pw podać nr z Lycamobile ? widzę że żeby zamówić sobie karte sim do Holandii muszę podać nr kto mi polecił
@edit, jednak zamówiłem normalnie, chciałem od razu do Holandii zamówić
Czyli rozumiem że jak teraz zamówiłem sobie karte sim normalnie Polską, to w Holandii będzie wszystko działać, czy trzeba kupić w Holandii ?
Wole się upewnić
i jeśli wykupie pakiet "Świat Lycamobile" to minuty do wykorzystania mam w całej Europie do osób w Lycamobile ?
a może ktoś na pw podać nr z Lycamobile ? widzę że żeby zamówić sobie karte sim do Holandii muszę podać nr kto mi polecił
@edit, jednak zamówiłem normalnie, chciałem od razu do Holandii zamówić

Czyli rozumiem że jak teraz zamówiłem sobie karte sim normalnie Polską, to w Holandii będzie wszystko działać, czy trzeba kupić w Holandii ?
Wole się upewnić

i jeśli wykupie pakiet "Świat Lycamobile" to minuty do wykorzystania mam w całej Europie do osób w Lycamobile ?
Jeżeli zależy Ci na kontakcie do jakiejś jednej konkretnej osoby, to w Vectone masz rozmowy za free - 30zł nawet po doładowaniu za 5zł. Możesz więc zamówić karty polska i holenderską Vectone.
Ale uwaga
Zostałbyś naszym testerem, bo sieć niedawno w PL wystartowała, więc nie wiemy jak to wszystko działa.
Ale uwaga

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu
R.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu

musze mieć coś pewnego żebym nie miał problemów jak dojade ;/
podbije temat bo mam podboną sytuacje, wybieram sie do holandii do pracy, i potrzebuje jakiegos holnderskiego operatora na karte, połaczenia z holandii do polski mniej mnie interesuja, bardziej mi zależy na transferze danych. ktoś sie moze orientuje jaki operator ma najlepsza oferte w holandii na karte jezeli chodzi o internet?