• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #793745  autor: lucfej
 01 kwie 2015, 19:18
Hejka
szukam bramki sms ale takiej w której mógłbym sobie wpisać swoich znajomych np. ze szkoły a osobno np. z pracy i wysyłać im sms, jeden sms do całej grupy np. w piątek widzimy się o 17 w kawiarni itp. Smsy mogą być płatne ale żeby odbiorca mógł odpisać i żeby odpowiedź do mnie dotarła, może być na WWW.

Znacie jakąś fajna bramke do takich prywatnych celów, troche oglądałem te komercyjne ale po co mi to, ja chce wysłać z 50 wiadomości w miesiącu. Napiszcie jak znacie coś co się może nadawać.
 #793789  autor: piotras
 01 kwie 2015, 21:24
Jak wysyłasz 50 sms w miesiącu to wysyłaj z telefonu, raz ustawiasz grupę i potem wysyłasz jednego smsa, nie musisz za każdym razem wszystkich dodawać. Ew. są aplikacje, które dzięki wbudowanemu serwerowi www pozwalają pisać smsy poprzez przeglądarkę na kompie (najczęściej przez lokalne wifi). Ale tutaj wymagany smartfon, pewnie z androidem.
 #794325  autor: nowy57
 05 kwie 2015, 01:00
lucfej a na jakim systemie masz telefon ?
 #794326  autor: nowy57
 05 kwie 2015, 01:03
jak na andoidzie to polecam gorąco sprzęgnięcie telefonu z aplikacja:
https://www.mysms.com

wtedy odpisujesz i czytasz z komputera
albo przez dedykowana Apke na Windows lub poprzez przeglądarkę
 #794442  autor: pakierhakierxd
 06 kwie 2015, 11:30
Kup pakiet sms i wysyłaj z telefonu ;)
nie ma z tym problemu,po prostu wybierasz wielu odbiorców ;)

Pozdrawiam :)