• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #772922  autor: loker
 26 gru 2014, 16:59
Obecnie mam: Play Fresh Darmowe rozmowy i SMSy w Play.

Do wyboru na Play24 mam:
Play Fresh Darmowe SMSy do wszystkich
Play na Kartę Rok Ważności Konta
Play na Kartę 5 zł (0 zł w Play)
Play na Kartę 5 zł Lubię to!
FORMUŁA MINI MAX na Kartę
Formuła Play na Kartę Starter

Zależy mi na jak najdłuższej ważności konta i najtańszych pakietach internetowych, bo karta będzie używana przez nastoletnią siostrę w smartfonie, wiec bez "bezpiecznego internetu" się nie obejdzie. Lejek do messengera wystarczy, ale najpierw dobrze mieć trochę internetu o normalnej prędkości.
Myślałem też o przeniesieniu numeru do VirginMobile, ew. RedBull Mobile.
Co się najbardziej opłaca?
 #772930  autor: mkkot
 26 gru 2014, 18:00
Play na kartę Rok Ważności Konta, pakiety cykliczne, nie musisz pamiętać: http://www.play.pl/uslugi/cykliczne-pak ... ych-karta/

Nie wiem czy na lejku będzie Ci działać cokolwiek, lepiej to sprawdzić.

Przeniesienie do RBM jest kłopotliwe, bo musisz iść przez innego operatora, a ważności są mniej atrakcyjne niż w innych ofertach. Co do Virgin, to masz w nim rok ważności konta i trochę lepsze pakiety danych:
https://virginmobile.pl/oferta/pakiety-minut-i-danych

Ale nie są to pakiety cykliczne. Cykliczny masz za 19zł z rozmowami i SMS-ami.

Może sprecyzuj trochę lepiej oczekiwania co do pozostałych parametrów ofery.
 #772942  autor: ciekawy
 26 gru 2014, 19:07
Lubię to ma lejek, a zanim lejek to pakiet za samo doładowanie, zdaje się 50 zł doładowania jest na 100 dni, nie trzeba żadnych kodów, zwyczajnie net za doładowanie jest w taryfie, kasa do wykorzystania na co chcesz, za net z doładowania nie pobiera kasy z konta
 #773000  autor: mkkot
 26 gru 2014, 23:38
Jakbyś miał przypadkiem starter ze starą taryfą Virgin mobile, to tam masz też rok ważności konta i lejek przez cały czas ;)