• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#711033  autor: kwistas
 17 kwie 2014, 20:15
Musisz wyrazić zgodę, czyli musi przejść sms weryfikacyjny przez twój telefon.

#711047  autor: Malgosia1991
 17 kwie 2014, 21:16
Dostałeś punkt, ale powiedz mi jeszcze, czy tego sms ja muszę wysłać czy ten sms weryfikacyjny dopiero przyjdzie, gdy ktoś będzie chciał mnie zlokalizować ?

#711087  autor: mungo
 18 kwie 2014, 00:13
Wszystko masz opisane na stronie Orange.
Zanim osoba lokalizująca będzie mogła Cie namierzyć musi wyslać smsa. Gdy to zrobi ty dostajesz smsa z informacją że tamten chce móc Cię namierzać i co ty na to. Dopóki się nie zgodzisz to tamten Cie nie może jeszcze namierzać. Dopiero jak odeślesz zgody to będzie mógł. Jak już się zgodzisz to tamten może cię lokalizować dowolną ilość razy.

Dodatkowo przy każdym namierzeniu dostajesz SMSa że zostało ustalone położenie twojego telefonu.