• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #698774  autor: Kamil86
 16 lut 2014, 18:21
Witam chciałbym wziąść telefon na umowe abonamentowa. Moje pytanie brzmi czy można podpisać takowa umowe posiadajac opłacona efakture za internet, kilka miesiecy już opłacam internet moje saldo to 0zł. Jak dostarczyć taką efakture moge jedynie pobrać we formie pliku pdf z komputera i wydrukować ale nie wiem czy to dobry pomysł. Płace efakture za internet w Netii nie mam zadnych zaległych opłat. Niestety nie ma w moim miescie punktu Netii prawdopodobnie i nie mam jak faktury papierowej pobrać najblizszy w Warszawie.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2014, 22:05 przez Kamil86, łącznie zmieniany 1 raz.

#698963  autor: Lightman
 17 lut 2014, 16:04
W Plusie masz możliwość podpisania umowy mając dowód osobisty i wydrukowany ostatni opłacony rachunek za Netię + potwierdzenie przelewu. Ograniczenie jest takie, że nie masz możliwości skorzystania z opcji ratalnej - tylko telefon z jednorazową dopłatą lub oferta Tylko SIM

Druga strona biurka - wcześniej Plus, aktualnie T-Mobile

#698973  autor: Morvius
 17 lut 2014, 16:43
w play możesz normalnie wziąć nowy abonament idąc do salonu i mając dowód i w zasadzie jakikolwiek rachunek np. za gaz prąd media, byle opłacony i bieżący. wyższe abo też dostaniesz mając przy sobie np umowę o zatrudnienie ale koniecznie umowa o pracę albo legitymacja emeryta/rencisty. no jednym słowem da się. musisz sam sobie poszukać co masz i co zażyczą sobie koledzy w punkcie, poza tym muszą to być opłaty na twoje nazwisko.

[ Dodano: 2014-02-17, 16:43 ]
do ok. 100zł masz niską taryfę a powyżej 100zł masz wysoką taryfę do których jest potrzebne np załatwienie tej umowy o pracę itd.

Klasyczny obserwator wątku.