dawedo pisze:Zupełnie Ciebie nie rozumiem. To taki z Ciebie wielki biznesmen czy mała płotka
Ja jestem biedniutka mała płotka, a nie wielki rekin jak Ty. Będę się bawił za granicą dzięki temu, że bawię się w takie oszczędności. Będę pracował kilka lat krócej, dzięki oszczędnościom które pozwolą mi pójść na emeryturę przed osiągnięciem wieku ustawowego.
Nie kupuję kart ani zdrapek, tylko płacę przez net. Aktywacja to wrzucenie startera do koszyka w supermarkecie w przeciwieństwie do podpisywania umowy na abonament i czekania w kolejce w salonie, czy marnowanie pół dnia czekając na kuriera. Przeniesienie numeru, to wypełnienie formularza na stronie i odesłanie dokumentów listem.
Ty jesteś wielkim biznesmenem, masz sześcioletnią Nokię i zarabiasz dużo pieniędzy, więc to zupełnie inna sprawa. Nie śmiem się z Tobą porównywać. Moje wyliczenia są przeznaczone dla takich skner i płotek, jak ja.
dawedo pisze:Aha, ciekawi mnie rozkminka z wolnymi weekendami i nie używaniem wtedy telefonu. Profesjonalne

Piszemy o telefonie firmowym na firmę. Używanie takiego telefonu w celach prywatnych, jak i praca w weekendy nie przystoi prawdziwym biznesmenom takim jak Ty.
[ Dodano: 2014-01-28, 12:48 ]
dziadek186 pisze:Trzymajcie mnie, trzymajcie. Dziedzic czy ty wogole kiedykolwiek pracowales sam na siebie ?
Całe dorosłe życie.
dziadek186 pisze:
Liczysz jakies teoretyczne 960zl niemozliwe do osiagniecia. Abo jest dla starych dziadkow, to ciekwe dlaczego wiekszosc firm ma wlasnie abo, pewnie zatrudniaja ludzi z geriatryka.
Stosujesz społeczny dowód słuszności. Nie jest on dowodem merytorycznym, bo gdyby był, to miliardy much nie mogły by się mylić. Liczę jednak że to zrozumiesz i przedstawisz argumenty merytoryczne.
dziadek186 pisze:Wybacz, ale kazdy chyba wie najlepiej jak wydawac cos na co zapracowal

Dlatego nie śmiem ingerować w Twoje wydatki. Wyliczenie nie jest dla Ciebie i nie masz obowiązku wypowiadania się w tym wątku.
Używam: virginmobile.pl, klucz.net, nju.pl, happycall.pl, aero2.pl, RBM, alditalk.de, vipnet.hr, du.ae
Dawniej: Centertel, Era, Plus, Heyah, T-Mobile, Play
iPhone 6+128GB, iPhone 4, Nokia 6310 i 6230, HTC TD, iPad Air cellular