• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #683995  autor: damt610
 19 gru 2013, 15:49
Powoli zbliżam się do końca umowy doładowań komórkowych w MixPlusie.
W samej sieci jestem od ponad 10 lat. W latach 2002-2004 abonament, potem były zwykły prepaid a od 2,5 roku mam umowę na doładowania.

Byłem przekonany, że z takim stażem przedstawią mi jakąś korzystną ofertę na kolejne doładowania z ciekawym telefonem jednak się przeliczyłem. Co do samych warunków taryfy jest OK ale telefony to śmiech na sali. Przy 24 doładowaniach na 30 zł za byle jakiego Samsung Galaxy Trend muszę zapłacić ponad 300 zł a LG Swift L5 II ponad 400.

Obecnie używam Samsunga Galaxy S2 i jestem jak najbardziej zadowolony. W tych 30 zł wykupuje: 1 darmowy numer za 5zł, pakiet sms 5 zł i internet 9zł.

W związku z tym orientuje się ktoś czy w innych sieciach przy podobnej ilość zasileń i kwocie doładowań ( jeżeli będzie naprawdę fajna oferta to mogę zwiększyć doładowania lub kwotę ) dostanę telefon przynajmniej pokroju Galaxy S2 albo może nowszą wersję S3 ?

#684025  autor: marcin1980
 19 gru 2013, 18:10
Powiedz ile minut potrzebujesz i do jednej sieci czy do wszystkich
Smsy można bez pakietu wysyłać miesięcznie za free około 600 wystarczy apka(darmowe smsy) i internet nawet w EDGE
MIX nie pchaj się nigdy więcej bo to najgorsze oferty na rynku
Jezeli S2 Ciebie zadowala nie pchaj się w S3 po prostu nie warto chyba że chcesz pograć w jakieś lepsze gierki.

Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty

#685135  autor: lineek92
 24 gru 2013, 10:25
Może postrasz że idziesz do innej sieci to dostaniesz jakąś specjalną ofertę :) czasami to działa.

nietrzymanie moczu leczenie

#685182  autor: Nikita_Bennet
 24 gru 2013, 14:20
lineek92 pisze:Może postrasz że idziesz do innej sieci to dostaniesz jakąś specjalną ofertę :) czasami to działa.
Właśnie przenosiłem nr z simplusa do play.
Numer w simplusie od 2003roku. Doładowania po 300-450pln rocznie przez ten okres.
Przy przeniesieniu przyszedł sms od plusa że dorzucą po 20zł do miesięcznych doładowań jeżeli zostanę.
Mnie nie przekonali (bo ostatni rok to wieczny problem z zasięgiem) a i co miesiąc nie mam zamiaru doładowywać (co miesiąc płacić to abo a nie na kartę).