• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #674348  autor: sokolq2
 13 lis 2013, 14:01
nie wiem czy to cos z orange czy moze z telefonem ? mam samsung s2, wifi normalnie dziala, wlaczylem tryb offline potem online i dziala przez kilka minut a potem znowu wysyla sygnal ale nie odbiera, musze wylaczac i wlaczac transmisje danych to załapuje, do orange dzwonilem powiedzieli ze nie mam zadnej blokady....
 #674596  autor: miciugo
 14 lis 2013, 17:53
sokolq2 pisze:...wifi normalnie dziala...
Transmisja danych działa tam gdzie nie działa wi-fi. Jeśli wyłaczysz w-fi, lub jesteś poza zasięgiem swojego routera, to włącza ci się net poprzez operatora.

he

#674844  autor: sokolq2
 15 lis 2013, 14:25
mam tam jakis pakiet w orange, jak korzystam z neta z operatora to musze kilka razy wylaczyc transmisje wlaczyc i dziala, po jakims czasie traci zasieg z netem i to samo.