Kryniczanin pisze:Jaki miesiąc wypowiedzenia? Jakie doładowanie? Co ta kobieta bredzi? Doładowałeś pełne zobowiązanie? Tak to idziesz do plusa składasz wniosek o przeniesienie nr z terminem jednego dnia i po sprawie. Umowy rozwiązane, żadnego żebranie nienależnych pieniędzy.
1)Jeżeli jesteś pewien tego co piszesz,to wielkie dzięki za pomoc.Również nie mogłem zrozumieć jakichś poza kontraktowych OBOWIĄZKOWYCH doładowań.
Miałem umowę zawartą na MIXTURA ALL INCLUSIV MAX w Play 50doład./69zł,a było to w grudniu 2011.Dziś (grubo przed czasem ),spłaciłem ostatnie 74 zł zobowiązania i nic już nie muszę Play płacić.
2)Dlatego z Żoną chcemy się przenieść do Plusa,bo :
a)Play-Nokia Lumia 520 w systemie 48m/50zł = dopłata 229zł ??? (Masakra)
Plus- jw. 24m/60zł = 1zł ( Można? )
b)Play - 50zł doładowania do wygadania po 29gr/min.Bez stanu darmowego w Play,jak kiedyś za free,tylko kodem 9zł.
Plus - 60zł,odciągają 30zł i co miesiąc mam 300min do wszystkich sieci,potem również
29gr/min
c)Zasięg,zasięg,zasięg...automatyczne przeskakiwania pomiędzy sieciami,zrywanie rozmów,echo itd.Ręcznie ustawienie w Plusie wiele nie pomaga,wiadomo...bliższa ciału koszula.
Ciekawy jestem tylko czy ktoś z Play-a do nas zadzwoni gdy złożymy wniosek o przeniesienie numeru jutro w Plusie? Z jakąś super ofertą