• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #639415  autor: unico
 13 cze 2013, 18:52
Witam wszystkich
Czy nie będzie problemu z wymianą karty sim na microsim (żeby został ten sam numer) jeśli jestem w trakcie trwania umowy z operatorem (do lutego)?

#639419  autor: MarekAG
 13 cze 2013, 19:26
nie będzie problemu, bo w sumie czemu miałby być ;)

#639424  autor: unico
 13 cze 2013, 19:57
No po prostu mam obawy że nie dadzą i będę musiał sam przycinać bo jakby nie patrzeć umowa jest na telefon a ja chcę sobie zmienić fona (kupno na allegro) i dlatego pytam :D

#639498  autor: banderas
 14 cze 2013, 00:13
wymiana karty na microsim jest możliwa bez problemu (microsim jest karta jednoczesnie tez normalna na wzor onesim z playa)
jedynie koszt w okolicy 20 zł doliczany do faktury
jesli posiadasz usługę bezpieczny telefon wtedy kosztuje on 1zł

banderassso

#639529  autor: jujeahip
 14 cze 2013, 09:43
unico pisze:No po prostu mam obawy że nie dadzą i będę musiał sam przycinać bo jakby nie patrzeć umowa jest na telefon a ja chcę sobie zmienić fona (kupno na allegro) i dlatego pytam :D
Tak jak napisał przedmówca wymienią bez problemu (tylko w prepaid, należy wcześniej przed wymianą zarejestrować swój numer) tylko musisz liczyć się z tym, że zapłacisz około 20zł za całą operację.